0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Ongevallenverzekering

Wanneer u een ongeluk heeft gehad en hierdoor blijvend invalide raakt, heeft dit een enorme impact op uw leven en vaak ook op het leven van de mensen die dichtbij u staan, zoals uw partner of kinderen. Met een ongevallenverzekering bent u verzekerd wanneer u in een dergelijke situatie terecht komt.

Met de ongevallenverzekering krijgt u of uw gezin een eenmalige vergoeding wanneer u of één van uw gezinsleden blijvend invalide raakt na een ongeluk. U kunt vervolgens zelf invullen waar dit bedrag aan wordt besteed. Zo kan het bijvoorbeeld worden gebruikt voor het aanpassen van uw woning of van de auto. Bij het uitkeren van de vergoeding wordt het bedrag bepaald op basis van de invaliditeit. Zo wordt er dus vaak onderscheid gemaakt tussen volledig invalide zijn en gedeeltelijk invalide zijn. Bij veel verzekeraars bent u wereldwijd gedekt wanneer u een ongevallenverzekering heeft, dus maakt het niet uit of u thuis, onderweg of op vakantie in het buitenland bent.

Sommige verzekeraars keren ook de eenmalige vergoeding uit wanneer u of één van uw gezinsleden komt te overlijden als gevolg van een ongeval. Het bedrag kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het betalen van de kosten rondom de uitvaart.

Wat vaak terugkomt bij verschillende verzekeraars is het vergoeden van de kosten bij schade aan het gebit. Als dit iets is wat u belangrijk vindt, ga dan na of uw verzekeraar ook tandheelkundige kosten dekt of dat u de optie heeft om dit aanvullend te verzekeren. In de meeste gevallen keren verzekeraars geen bedrag uit wanneer iemand invalide is geraakt of is komen te overlijden als gevolg van roekeloos gedrag, door opzet, bij een gevaarlijke sport of wanneer er sprake is van drugs- of alcoholgebruik. Ook zijn er veel verzekeraars die geen vergoeding betalen wanneer iemand een risicovol beroep heeft, zoals bijvoorbeeld militair.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Eenmalige vergoeding bij blijvende invaliditeit of overlijdenSchade door roekeloos gedrag
Vrij te besteden bedragSchade door opzet
Voor u en uw gezinsledenSchade tijdens gevaarlijke sport
Wereldwijde dekkingSchade door drugs- of alcoholgebruik
Schade bij risicovol beroep

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl