0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor velen en het is iets wat we vandaag de dag graag door willen voeren in alle aspecten van ons leven; zo ook in ons huis en het vervoer. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen en het rijden van een elektrische auto. Op deze manier kunnen we allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld.

We zien dat steeds meer mensen overstappen op groene energie. Er worden steeds meer duurzame warmte- en energieopwekkende systemen geplaatst in, op en rond de woning, zoals zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Dit zijn kostbare systemen en het is belangrijk dat u goed verzekerd bent voor het geval dat u onverwachts schade oploopt of de systemen worden gestolen.

Bij de meeste verzekeraars zijn uw duurzame systemen automatisch meeverzekerd wanneer u een woonhuisverzekering afsluit, maar dat is niet altijd het geval. Ga na bij uw verzekeraar of adviseur of uw duurzame systemen binnen de dekking van de woonhuisverzekering vallen. Indien dit niet zo is dan raden wij zeker aan om dit aanvullend te verzekeren, zodat u niet plots voor onverwachte kosten van schade of diefstal komt te staan.

Wanneer u een elektrische auto rijdt dan is de kans groot dat u thuis een laadpaal voor de auto heeft. Ook deze wilt u natuurlijk goed verzekeren. Controleer of uw woonhuisverzekering schade aan de laadpaal dekt. Wanneer u met uw woonhuisverzekering hier geen schadevergoeding voor krijgt  dan kunt u ervoor kiezen om ook dit aanvullend te verzekeren.

Heeft u vragen over de duurzame systemen bij u thuis en hoe u uw systemen goed kunt verzekeren? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl