0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Reisverzekering

Wanneer u op vakantie gaat dan wilt u natuurlijk onbezorgd op pad kunnen gaan. Dit kunt u doen door u goed voor te bereiden en een reisverzekering af te sluiten. Zo bent u verzekerd wanneer er onverwachts iets gebeurt terwijl u op reis bent en worden de kosten hiervoor gedekt.

Als u ervoor kiest om een reisverzekering af te sluiten dan worden de medische kosten gedekt wanneer u ziek wordt, een ongeluk krijgt of wanneer u naar een arts of ziekenhuis moet. Ook wanneer repatriëring nodig is, omdat u plots erg ziek bent geworden of wanneer een dierbare thuis iets overkomt en u daarom met spoed naar huis moet, krijgt u vaak een vergoeding. Bij vrijwel alle verzekeraars kunt u terecht bij de alarmcentrale, wanneer u op reis bent en hulpverlening nodig is of wanneer u vragen heeft. Afhankelijk van uw voorkeuren en reisgedrag kunt u ervoor kiezen om een kortlopende of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Zo kunt u het best voor een kortlopende verzekering kiezen wanneer u een paar dagen in het jaar op reis gaat en een doorlopende reisverzekering wanneer u vaak op vakantie bent of weekendjes weg gaat.

Bij het afsluiten van een reisverzekering kunt u kiezen voor allerlei verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen. Eén van deze verzekeringen is de annuleringsverzekering. Met deze verzekering worden de kosten vergoed wanneer u onverwachts uw reis moet annuleren of beëindigen. Let ook op dat vaak schade of verlies van bagage niet in de basisverzekering zit, maar dat u dit aanvullend moet verzekeren bij de meeste verzekeraars. Daarnaast heeft u ook vaak de optie voor speciale dekkingen voor wanneer u bijvoorbeeld op wintersport gaat en kunt u rechtsbijstand meeverzekeren voor hulp bij juridische conflicten. Als u op zakenreis gaat naar het buitenland of in het buitenland wilt studeren of stage wilt lopen, ga dan na of uw reisverzekering dit dekt of dat u hiervoor aanvullende verzekeringen moet kiezen.

Het afsluiten van een reisverzekering is niet verplicht, maar is wel aan te raden zodat u de risico’s afdekt voor onvoorziene gebeurtenissen op reis.

De verzekeringen en polisvoorwaarden bij de reisverzekering kunnen erg verschillen per aanbieder. Ga na wat u belangrijk vindt en welke risico’s u zelf wilt dragen of welke u juist wilt afdekken. Bespreek uw wensen met één van onze adviseurs; wij weten precies welke verzekering het beste bij u past.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Medische kostenSchade door opzet
Buitengewone kostenSchade door roekeloos gedrag
Hulp en advies via de alarmcentraleSchade door drugs- of alcoholgebruik
RepatriëringSchade bij avontuurlijke sporten (behalve bij aanvullende dekking)
Extra verblijfkostenSchade door illegale activiteiten
Thuiswonende kinderen automatisch meeverzekerdVerlies of diefstal van bagage door onoplettendheid

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl