0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Hypotheek

Wilt u graag uw droomwoning kopen? Dan heeft u in de meeste gevallen een hypotheek nodig om de aankoop te kunnen financieren. Een hypotheek afsluiten en een woning kopen kan een spannende periode zijn; zeker als het de eerste keer is dat u een eigen huis gaat kopen. Waar begint u? Waar moet u op letten? En wat zijn de zaken waar u rekening mee moet houden?

Advema staat voor u klaar! We gaan persoonlijk met u in gesprek en brengen vervolgens de hele financiële situatie in kaart voordat de hypotheekaanvraag de deur uit gaat. Door samen met u in gesprek te gaan, wordt u meegenomen in het gehele proces van de hypotheekaanvraag. Dit zorgt er niet alleen voor dat u de mogelijkheid heeft om uw wensen en voorkeuren uit te spreken en dat u vragen kunt stellen, maar ook dat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.

Wij van Advema, als onafhankelijke adviseur, zetten uw wensen centraal en gaan op zoek naar een hypotheekverstrekker die bij u past. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze hypotheekexperts.

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl