0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Financiële planning

Bij Advema hebben wij een geweldig team aan financiële specialisten met allerlei verschillende achtergronden en jarenlange ervaring; elk met een eigen expertise en kennis. Onze experts, die voornamelijk werkzaam zijn in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland, wonen en werken in de regio en zijn dus altijd op te hoogte van alles wat er speelt bij u in de buurt. Wij staan graag voor u klaar en bieden u een onafhankelijk financieel advies dat precies bij u aansluit!

U heeft misschien wel bepaalde wensen en financiële doelen voor de toekomst, maar om deze doelen te kunnen bereiken, is het creëren van een plan de eerste stap. Wij helpen u graag op weg met een financiële planning.

Wat is een financiële planning nou precies? Een financiële planning kan worden gezien als een middel om de huidige financiële situatie in kaart te brengen, te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw doelen te behalen en ervoor te zorgen dat u in elke situatie voldoende financiële zekerheid heeft. Het is namelijk mogelijk dat uw situatie op enig moment verandert en u wilt dan voorkomen dat u voor problemen komt te staan. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u wilt stoppen met werken? Kan dit al vroegtijdig en hoe ziet uw oudedagsvoorziening er dan uit? Heeft u nog wel voldoende inkomen wanneer u plots arbeidsongeschikt raakt? En hoe zit dat als u opeens werkloos bent geworden? Hoe gaat het dan met de hypotheek? Wat gebeurt er als u komt te overlijden? Laat u uw nabestaanden dan financieel verzorgd achter? Andere vragen die door uw hoofd spoken zijn misschien wel; Kan ik het huis van mijn dromen kopen? En zou ik moeten sparen? Het is daarom verstandig om inzicht te krijgen in de risico’s, mogelijkheden en kansen binnen uw financiën. Zo bent u altijd goed voorbereid; nu en ook in de toekomst.

Wij streven naar een nieuwe en toekomstgerichte manier van adviseren waarbij wij duidelijkheid en transparantie voorop zetten; zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. In een persoonlijk gesprek wordt uw financiële situatie inzichtelijk gemaakt en komen wij met een advies waarin wij u wijzen op de mogelijkheden en risico’s. Binnen zo’n gesprek kunt u alles vertellen over uw huidige situatie, waarden, wensen en behoeften en heeft u de kans om al uw vragen te stellen. In ons advies komen onder andere zaken als het pensioen, hypotheek, verzekeringen, veranderende situaties en bancaire producten aan bod.

Financiële planning stopt niet zomaar na het uitbrengen van het advies. Onze financieel adviseurs staan ook daarna voor u klaar. Bijvoorbeeld wanneer u verdere vragen heeft of wanneer uw persoonlijke situatie verandert.

Wilt u weten wat Advema voor u kan betekenen op het gebied van financiële planning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl