0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Verzekeringen

U wilt zich natuurlijk goed voorbereiden op de financiële risico’s van onvoorziene gebeurtenissen. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat u een botsing veroorzaakt met uw auto, dat er tijdens een grote storm een boom op uw huis terecht komt of dat u per ongeluk de laptop van een vriend laat vallen waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Wij van Advema willen ervoor zorgen dat u onbezorgd en goed voorbereid door het leven kunt gaan.

Advema adviseert u over uw verzekeringspakket; van autoverzekeringen, woonhuisverzekeringen en inboedelverzekeringen tot aan aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ook levensverzekeringen en bancaire producten komen aan bod.

We gaan samen met u in gesprek om te bekijken welke risico’s u zelf wilt dragen en welke zaken u liever wilt verzekeren. We kijken naar uw persoonlijke situatie, uw wensen en welke risico’s er zijn. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat de financiële gevolgen zijn als u arbeidsongeschikt raakt, wat er gebeurt wanneer u aansprakelijk wordt gesteld of wat de consequenties zijn voor uw nabestaanden als u komt te overlijden.

Naast een advies over passende verzekeringen, kijken wij ook naar eventuele te hoog verzekerde bedragen en dubbele dekkingen, zodat u nooit te veel betaalt. Ook voor afwikkeling van schade kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd vanaf het moment dat u de schade bij ons meldt en dat de afwikkeling snel en soepel verloopt. Wilt u graag advies over het afsluiten van nieuwe verzekeringen of heeft u vragen over uw huidige verzekeringspakket? Neem dan contact op met Advema en kom erachter wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl