0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Inboedelverzekering

Wanneer u een eigen huis heeft, wilt u natuurlijk dat deze goed verzekerd is voor het geval er iets onverwachts gebeurt. Met een woonhuisverzekering verzekert u wel uw huis tegen schade, maar hiermee zijn niet meteen de spullen in uw huis, oftewel uw inboedel, verzekerd. Wilt u voorkomen dat u zelf financieel de gevolgen van schade aan uw inboedel moet opvangen? Dan kunt u ervoor kiezen om een inboedelverzekering af te sluiten.

Met een inboedelverzekering beschermt u uzelf tegen de financiële gevolgen van schade aan uw inboedel. Als we het hebben over inboedel dan hebben we het over de spullen die los in uw huis te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld het meubilair, kleding en apparatuur.

Met de inboedelverzekering worden kosten gedekt voor schade aan de inboedel door brand, storm, lekkage, vandalisme of diefstal. Afhankelijk van welke verzekeraar en dekking u kiest, kunnen ook de kosten voor eigen veroorzaakte schade worden gedekt. Bij het afsluiten van de verzekering heeft u tevens de optie om te kiezen of de inboedelverzekering alleen binnenshuis geldig is of dat u zich ook aanvullend wilt verzekeren waardoor uw spullen ook buitenshuis zijn verzekerd.

Bij het afsluiten van een inboedelverzekering is het aan te raden om op te letten of schade aan mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons, laptops of tablets, ook automatisch worden gedekt met uw verzekering. Als dit niet het geval is, kunt u dit vaak aanvullend verzekeren of kiezen voor een aparte verzekering wanneer u het mobiele apparaat aanschaft. Naast een inboedelverzekering kunt u ook overwegen om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Deze verzekering is speciaal voor kostbare en waardevolle spullen. Denk bijvoorbeeld aan antiek, muziekinstrumenten, dure sieraden of kunst. Bespreek met één van onze experts welke verzekering het beste aansluit bij uw wensen.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade aan inboedelSchade door slijtage of veroudering
Schade door brand of stormSchade door slecht onderhoud
Schade door diefstal, inbraak of vandalismeSchade aan motorvoertuigen
Schade door lekkageSchade door opzet

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl