0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Auto’s

Bent u in het bezit van een auto? Dan bent u verplicht deze te verzekeren met minimaal een WA-verzekering. Met een autoverzekering bent u verzekerd wanneer u schade veroorzaakt aan een ander of andermans spullen. Een ongelukje is namelijk zo gebeurd. Het kan zomaar voorkomen dat u wilt parkeren en per ongeluk de auto in het vak naast u raakt of dat u uit een uitrit komt en een fietser over het hoofd ziet. Hier wilt u zich op voorbereiden.

Wanneer u een autoverzekering gaat afsluiten, kunt u kiezen voor drie verschillende dekkingen, namelijk de WA-verzekering, de WA+ verzekering (beperkt casco) en de Allrisk verzekering (volledig casco). De WA-verzekering houdt in dat u verzekerd bent voor alle schade die u met uw auto aan een ander of andermans spullen veroorzaakt. De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Met deze verzekering bent u verzekerd als u schade aan een ander veroorzaakt, maar ook wanneer u zelf schade oploopt door bijvoorbeeld brand, noodweer, diefstal of ruitbreuk. Tot slot is er de meest uitgebreide dekking en dat is de Allrisk verzekering. Met deze verzekering bent u naast schade die u aan een ander veroorzaakt en schade door bijvoorbeeld brand of storm, ook verzekerd voor de schade aan uw eigen auto bij bijvoorbeeld een ongeluk of botsing.

Als u ervoor kiest om een autoverzekering af te sluiten, heeft u de optie om u aanvullend te verzekeren met verschillende extra dekkingen. Zo kunt u een inzittenden of ongevallenverzekering afsluiten die ervoor zorgt dat u verzekerd bent wanneer de passagiers van de auto gewond raken of komen te overlijden als gevolg van een ongeluk. Daarnaast kunt u kiezen voor rechtsbijstand verkeer. Met deze dekking kunt u juridische hulp en ondersteuning ontvangen wanneer er een geschil ontstaat na bijvoorbeeld een botsing met een ander voertuig. Tot slot kunt u kiezen voor pechhulp. U kunt zich dan zowel binnen als buiten Nederland verzekeren voor hulp wanneer u met pech langs de weg komt te staan.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan is het fijn om te weten dat u ook gewoon uw elektrische auto kunt verzekeren met de autoverzekering. Als u een laadpaal thuis heeft, ga dan na of deze wordt gedekt door uw woonhuisverzekering. Anders is het aan te raden om hier een aanvullende verzekering voor af te sluiten. Als u een oldtimer in de garage heeft staan, moet ook deze auto verzekerd worden. Dit kan met de speciale oldtimerverzekering.

Wanneer u veel op pad gaat met de aanhangwagen of vaak op vakantie gaat met de caravan, kijk dan eens naar de aanhangwagenverzekering of de caravanverzekering zodat u zorgeloos de weg op kunt. U bepaalt zelf welke verzekering en welke dekkingen het beste bij u aansluiten. Daarnaast kunt u bij de meeste verzekeraars gemakkelijk uw tweede auto ook meeverzekeren. Ga na in welke staat uw auto(‘s) zijn, wat de leeftijd van het voertuig is en hoeveel risico u wilt dragen. Bespreek samen met één van onze experts welke verzekering uiteindelijk de beste keuze voor u is.

Wat is er verzekerd?WA-verzekeringWA+ (beperkt casco)Allrisk (volledig casco)
Schade bij anderen of andermans voertuig
Schade bij diefstal, brand, storm of ruitschade
Schade aan eigen voertuig (bijvoorbeeld na aanrijding of botsing)

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl