0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Oldtimers

Heeft u een prachtige oldtimer auto in uw garage staan? Dan wilt u deze zeker verzekeren, zodat u ook gewoon met uw oldtimer zonder zorgen de weg op kunt. Een gewone autoverzekering dekt namelijk niet altijd de schade aan uw voertuig als deze wordt gezien als oldtimer. Voor voertuigen van minimaal 25 jaar oud en waar u maar een beperkt aantal kilometers per jaar in rijdt, kunt u een speciale oldtimerverzekering afsluiten waarmee u verzekerd bent voor de schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen.

Wanneer u in het bezit bent van een oldtimer en u daarmee ook graag de weg opgaat dan bent u minimaal verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd wanneer u schade veroorzaakt bij een ander of aan andermans spullen. Als u liever een uitgebreidere dekking wilt voor uw voertuig dan kunt u, afhankelijk van de verzekeraar, ook kiezen voor de WA+ verzekering of de Allrisk verzekering. Met de WA+ verzekering bent u verzekerd wanneer u schade veroorzaakt aan een ander of andermans spullen, maar ook wanneer uw eigen oldtimer schade heeft door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, storm of ruitschade. De Allrisk verzekering dekt alle schade aan uw voertuig. Zo ook de schade aan uw oldtimer als gevolg van bijvoorbeeld een botsing of ongeval.

U kunt zich ook aanvullend verzekeren met verschillende dekkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de inzittendenverzekering of ongevallenverzekering; u bent dan verzekerd wanneer een passagier gewond raakt of komt te overlijden als gevolg van een ongeluk. Daarnaast heeft u de optie om een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Met deze verzekering kunt u rekenen op juridische hulp wanneer er een geschil is ontstaan. Tot slot is er de pechhulpdekking waarmee u hulp ontvangt wanneer u met pech stil komt te staan.

Bekijk samen met één van onze adviseurs of uw voertuig in aanmerking komt voor de oldtimerverzekering en welke dekkingen het beste aansluiten bij uw wensen.

Wat is er verzekerd?WA-verzekeringWA+ (beperkt casco)Allrisk (volledig casco)
Schade bij anderen of andermans voertuig
Schade bij diefstal, brand, storm of ruitschade
Schade aan eigen voertuig (bijvoorbeeld na aanrijding of botsing)

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl