078-7440182
makelaardij@advema.nl
Verkoop
Uw huis verkopen?
Aankoop
U wilt een woning kopen?
Taxatie
Uw woning laten taxeren?
Hypotheken
Wilt u financieel advies?
Contact
Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Advema Makelaardij

  • Professioneel, creatief, ervaren en gecertificeerd team
  • Uw wensen en behoeften staan centraal
  • Transparant, duidelijk en eerlijk
  • Super beoordelingen van onze klanten
  • Uitgebreid netwerk
  • 6 dagen per week mogelijk om afspraken in te plannen
  • Optimale bereikbaarheid
Rianne Korteweg
Marcel Ebbers
Daphne van Maanen
Sandy van Eijsden

Recent aanbod

Houweningestraat 36
Dordrecht
Woonopp.
81 m²
Aantal kamers
4 kamers
Lange Breestraat 13
Dordrecht
Woonopp.
122 m²
Aantal kamers
5 kamers
Doornenburg 59
Dordrecht
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
4 kamers

Makelaardij

Het verkopen van uw huidige woning of het kopen van een nieuwe woning is een leuke en spannende tijd. U gaat op zoek naar een nieuw thuis; misschien zelfs wel uw eerste eigen huis. Het zijn belangrijke stappen in uw leven en het kan soms lastig zijn om te bepalen waar u moet beginnen. Daar willen wij van Advema Makelaardij u graag bij helpen.

Ons jonge en dynamische team bestaat uit vier creatieve experts met elk een eigen specialisme binnen de wereld van de makelaardij. Makelaars Rianne, Marcel en Daphne zijn geboren en getogen in Dordrecht en kennen daarom de omgeving door en door. Wij gaan op professionele wijze aan de slag en maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk, zodat wij altijd tot het beste resultaat kunnen komen. Advema Makelaardij heeft een nieuwe en innovatieve manier van adviseren waarbij wij transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid voorop zetten, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zetten uw belang op nummer één en doen er alles aan om u te helpen en te ondersteunen in de zoektocht naar uw droomhuis of de verkoop van uw woning.

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag uw huidige woning verkopen? Wij komen met een duidelijke verkoopstrategie en presenteren uw woning op aantrekkelijke wijze, zodat deze onder de aandacht wordt gebracht bij kopers binnen en buiten ons netwerk. Ons doel is om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. Wij zullen onderhandelen met eventuele kopers over de prijs en voorwaarden en zorgen voor een soepele afhandeling van de verkoop tot het moment van de sleuteloverdracht.

Naast de verkoop van woningen helpen wij u ook graag wanneer u op zoek bent naar de woning van uw dromen. Aan de hand van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de woning die daarbij aansluit, ondersteunen wij tijdens bezichtigingen, onderhandelen wij over de prijs en voorwaarden en zorgen dat de afhandeling van de aankoop snel en soepel verloopt; zo wordt u volledig ontzorgd tijdens het vinden van een woning.

Tot slot voeren wij ook taxaties uit. Of u nu uw huis gaat verkopen en u een beeld wilt krijgen van een reële verkoopprijs of u een huis wilt kopen, verbouwen, of verduurzamen en een taxatierapport moet aanleveren bij de hypotheekverstrekker; een (gevalideerde) taxatie kan altijd handig zijn en soms zelfs vereist. Bij Advema kunt u rekenen op een taxatie door een onafhankelijke en gecertificeerde NVM Makelaar en Register Makelaar Taxateur. Onze taxatierapporten worden opgesteld aan de hand van duidelijke richtlijnen en worden vervolgens beoordeeld door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het gevalideerde taxatierapport kunt u gebruiken als officieel document en wordt geaccepteerd bij alle banken en andere geldverstrekkers.

Advema Makelaardij is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Aangesloten bij deze branchevereniging, voldoen wij aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze makelaars en taxateurs zijn elk goed opgeleid, blijven zichzelf altijd ontwikkelen, hebben veel kennis binnen de wereld van de makelaardij en zijn te alle tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kwaliteit en deskundigheid zijn bij ons dus gegarandeerd.

Wij van Advema Makelaardij zijn niet alleen gespecialiseerd in makelaardij zelf, maar wij werken ook nauw samen met Advema Financiële Dienstverlening waar u terecht kunt voor al uw vragen rondom hypotheken , verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Of u nu op zoek bent naar verkoopadvies, de woning van uw dromen wilt kopen of u meer te weten wilt komen over de waarde van uw woning; wij staan voor u klaar! Bent u benieuwd naar wat Advema Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en persoonlijke kennismaking.