Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Makelaardij

Welkom bij Advema Makelaardij.

De aankoop van een nieuwe woning, vaak in combinatie met de verkoop van uw huidige woning, brengt de nodige onzekerheid met zich mee. Advema Makelaardij neemt die onzekerheid graag en op professionele wijze uit handen. De manier waarop wij u adviseren is nieuw, vooruitstrevend en vanaf het eerste moment transparant. U weet op elk gewenst moment precies waar u aan toe bent. Advema Makelaardij werkt als onafhankelijk dienstverlener toekomstgericht, compleet en uitsluitend in uw belang.

Advema Makelaardij bestaat uit een team van 3 enthousiaste personen die 24/7 voor u klaarstaan! Rianne Korteweg (NVM Makelaar en RMT), Marcel Ebbers (ARMT) en Daphne van Maanen (duizendpoot en toekomstig makelaar) kunnen u bij uitstek adviseren bij de aan- en verkoop van uw woning, of bij de taxatie (NWWI/ Taxatieunie).

Uw woning is waarschijnlijk toch wel de meest omvangrijke aankoop die u in uw leven doet. De hypotheek die daarbij hoort, neemt een groot gedeelte van uw maandelijkse kosten in beslag. Het is dan ook van groot belang om inzicht en duidelijkheid te krijgen in uw financiŽle situatie. Dat gaat veel verder dan alleen uw hypotheek. Ook hierin kan Advema Makelaardij u van dienst zijn. Advema Makelaardij maakt namelijk deel uit van Advema FinanciŽle Dienstverlening. Daarmee heeft u toegang tot het verkrijgen van een volledig advies op financieel gebied. Advema biedt u de mogelijkheid om al uw financiŽle zaken onder 1 dak te regelen. En dat alles vanuit slechts ťťn oogpunt: uw belang.

Neemt u vrijblijvend contact op voor een duidelijk en eerlijk advies en maak kennis met Advema Makelaardij.