078-7440182
makelaardij@advema.nl

Aankoop

Wilt u uw eigen droomhuis kopen? Het vinden van uw droomwoning kan een hele opgave zijn. U kijkt misschien al maandenlang op Funda en komt maar niet de juiste woning tegen of u grijpt misschien steeds net mis. Ook spelen er waarschijnlijk een heleboel vragen in uw hoofd. Hoeveel zou ik moeten bieden? Is de vraagprijs wel realistisch of betaal ik te veel? Zijn er juridische aspecten waar ik rekening mee moet houden? En is een bouwkundige keuring verstandig? Zeker vandaag de dag kan het moeilijk zijn om een woning te vinden die aansluit bij uw wensen en daarom staan wij van Advema Makelaardij, met ons enthousiaste team graag voor u klaar om mee te zoeken naar uw droomwoning, of om mee te gaan met de bezichtiging van de woning die u zelf al heeft gevonden en op het oog heeft.

Wanneer u een huis wilt kopen, kunt u ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van een woning die bij u past en kan u, zeker in deze tijd, een financieel voordeel opleveren. Ons team wil u hier graag bij helpen. Met onze kennis van de huidige huizenmarkt, creativiteit en ons netwerk gaan wij op zoek naar uw droomhuis.

Wij bieden onze hulp van begin van uw zoektocht tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris. Zo helpen wij u niet alleen bij het vinden van een geschikte woning die aan uw eisen voldoet, maar ondersteunen wij u ook tijdens bezichtigingen, geven advies over de aspecten waar u op zou moeten letten en onderhandelen over de prijs en voorwaarden.

We bespreken in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn, welke verwachtingen u heeft en wat uw financiële mogelijkheden zijn, zoals bijvoorbeeld uw hypotheek. Vervolgens gaan wij voor u op zoek en komen met een selectie van passende woningen.

Wanneer u het huis van uw dromen heeft gevonden, adviseren wij u over een marktconforme prijs en kijken wij tevens naar de bouwkundige staat van de woning. Ook bespreken wij eventuele juridische aspecten, zoals het bestemmingsplan en vergunningen en uw eventuele toekomstplannen, zoals wanneer u bijvoorbeeld in de toekomst een uitbouw aan de woning zou willen. Zo komt u als koper niet plots voor onverwachte verrassingen te staan.

Wanneer u uw droomhuis wilt kopen zullen wij zorgen voor een snelle en soepele afhandeling van de aankoop, zodat u zorgeloos en met een gerust hart de woning van uw dromen kunt kopen.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen gelukkig te kunnen maken in de zoektocht naar hun droomwoning, maar misschien nog wel belangrijker voor ons is dat onze klanten ook blij zijn met ons. Daarom zijn wij ook ontzettend trots op de beoordelingen die wij kregen via Funda. Wilt u een woning kopen en weet u niet precies waar u moet beginnen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts.