078-7440182
makelaardij@advema.nl

Hypotheken

Wanneer u het huis van uw dromen wilt kopen, moet u op zoek naar een manier om de aankoop van de woning te kunnen financieren. Het kopen van een woning kan een enorm spannende tijd voor u zijn en daarom willen staan wij graag voor u klaar.

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Eén van de belangrijkste aspecten is het financieren van de woning. Dit gebeurt in de meeste gevallen door middel van een hypotheek. Wat is een hypotheek eigenlijk? Een hypotheek is als het ware een lening die u afsluit zodat u de koop van een huis kunt financieren of uw huidige woning kunt verbouwen. U leent een bedrag bij de hypotheekverstrekker en u wordt geacht om dit geleende bedrag binnen een bepaalde tijd, met hypotheekrente, af te betalen. Maar hoe bepaalt u nu eigenlijk welke hypotheek u nodig heeft? En hoe komt u erachter hoeveel u maximaal kunt lenen? Een hypotheek afsluiten is een complexe zaak en daarom staat Advema voor u klaar.

In een persoonlijk gesprek bekijkt Advema Financiële Dienstverlening uw financiële situatie. Tijdens zo’n gesprek wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht en gaan wij samen na wat uw mogelijkheden en kansen zijn. Wij houden de communicatie transparant en duidelijk en zo wordt u meegenomen in het gehele proces van de hypotheek; van aanvraag tot aan de aankoop. Bij Advema weet u altijd precies waar u aan toe bent. 

Advema Financiële Dienstverlening is expert op het gebied van hypotheken en wij zetten uw behoeften en voorkeuren centraal. Omdat Advema met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerkt, kunnen wij op basis van uw wensen de beste hypotheek voor u vinden. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden u heeft op het gebied van het financieren van uw droomwoning? Neem dan contact op met één van de hypotheekadviseurs van Advema en wij helpen u graag bij het vinden van de hypotheek die bij u past.