078-7440182
makelaardij@advema.nl

Verkoop

Bent u van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een deskundige en ervaren makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het verkopen van uw woning kan een enorm spannende periode zijn en daarom willen wij u hierbij helpen. Wij van Advema Makelaardij, zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen. Wij weten als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar zit en zijn altijd up-to-date van de ontwikkelingen bij u in de buurt.

Wij zetten uw wensen en behoeften centraal en geven u de persoonlijke aandacht die u nodig heeft tijdens de verkoop van uw woning. Wij bieden transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid en nemen u mee in het gehele proces; vanaf het moment dat u besluit dat u uw huis wilt verkopen, tot aan het moment dat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten dat u uw woning wilt verkopen, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u ons alles vertellen over uw huis en uw wensen. We kijken samen naar uw woning, haar sterke punten en mogelijkheden en houden rekening met de huidige markt. Tijdens het gesprek bespreken we een verkoopstrategie en geven wij u advies over de marktwaarde van uw huis. Ons doel? Uw huis zo sterk mogelijk op de markt zetten met een mooie, professionele presentatie en zodoende met onze flexibele inzet tot het voor u beste resultaat komen.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke en professionele presentatie van uw woning. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met het bereiken van de doelgroep en brengen uw woning op professionele manier onder de aandacht binnen ons netwerk van woningzoekenden via onze website, Funda  en onze social media kanalen. Hiermee vergroten wij de kans op een succesvolle verkoop van uw huis.

Advema Makelaardij verzorgt zes dagen per week bezichtigingen (dus ook op zaterdag) en onderhandelt tevens met eventuele kopers over de prijs en voorwaarden. Bent u tot overeenstemming gekomen met de koper? Dan is tijd voor het papierwerk, koopcontract en een afspraak bij de notaris. Ook hier staan wij voor u klaar en zorgen dat dit hele proces soepel verloopt tot en met de sleuteloverdracht.

Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen bij de verkoop van hun woning en ervoor te zorgen dat zij met een goed gevoel dit proces doorlopen. Daarom zijn wij enorm trots op onze prachtige klantbeoordelingen via Funda. Bent u benieuwd naar wat Advema Makelaardij voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek en gratis waardebepaling  van uw woning.