0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Gebouwenverzekering

Wanneer u als bedrijf in het bezit bent van een bedrijfspand dan wilt u deze natuurlijk beschermen tegen de financiële risico’s van onvoorziene gebeurtenissen. Met een gebouwenverzekering, ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd, verzekert u uw bedrijfspand bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, vandalisme of waterschade.

Of het nu gaat om een kantoorpand, winkel, clubgebouw of magazijn, met de gebouwenverzekering krijgt u de kosten voor reiniging, herstel of herbouw bij materiële schade aan uw bedrijfspand vergoed. Wanneer herbouw nodig is, gaan verzekeraars vaak uit van de (getaxeerde) herbouwwaarde van een pand. Dit zijn de kosten die worden gemaakt om het pand weer terug in dezelfde staat te brengen als voor de schade. Afhankelijk van de schade, worden naast de kosten voor reparatie of herbouw, ook vaak de kosten voor noodvoorzieningen, het inschakelen van een expert en eventuele misgelopen huurinkomsten gedekt.

Wat vaak niet is verzekerd met een gebouwenverzekering is glasschade en de schade aan de inventaris en goederen die zich in uw bedrijfspand bevinden. Daarvoor bestaan de glasverzekering en de goederen- en inventarisverzekering. Tevens wordt de misgelopen winst wanneer uw bedrijf stil komt te liggen na schade niet gedekt. Hier kunt u een bedrijfsschadeverzekering voor afsluiten.

Heeft u zonnepanelen op uw bedrijfspand? Dan is het verstandig om te kiezen voor een gebouwenverzekering waarbij de schade aan de zonnepanelen wordt vergoed of waarbij u de zonnepanelen aanvullend kunt meeverzekeren.

Ga samen met één van onze financieel adviseurs na welke gebouwenverzekering en aanvullende dekkingen het beste bij uw bedrijfspand passen.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade na brandSchade aan glas
Schade na stormSchade aan goederen en inventaris
Schade na inbraakBedrijfsschade
Schade na ontploffingSchade door illegale activiteiten
Schade na vandalismeOpzettelijke schade
Schade bij omvallende objecten
Waterschade

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl