0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Goederentransportverzekering

Vervoert u als bedrijf veel goederen of laat u vaak goederen vervoeren door een externe partij? Dan wilt u natuurlijk dat de goederen die u vervoert goed verzekerd zijn. Wanneer u een bedrijfsvoertuig laat verzekeren, zijn de objecten in uw voertuig niet automatisch meeverzekerd. Met een goederentransportverzekering bent u verzekerd tegen schade, diefstal of verlies tijdens het transport van uw handelsgoederen en uw persoonlijke eigendommen.

Door het afsluiten van een goederentransportverzekering bent u niet alleen verzekerd wanneer uw goederen schade oplopen door bijvoorbeeld brand, bederf of bij een ongeluk met het voertuig, maar ook bij schade tijdens het laden en lossen van de goederen of bij oponthoud door bijvoorbeeld stakingen of rellen. Tevens bent u verzekerd tegen diefstal en verlies van uw goederen tijdens het transport zelf.

Het samenstellen van een goederentransportverzekering is maatwerk. Zo kunt u, afhankelijk van de verzekeraar, kiezen voor bijvoorbeeld een eenmalige of een doorlopende verzekering en bepalen of de verzekering zowel binnen Nederland als in het buitenland schade dekt. Ook zijn er vaak veel aanvullende dekkingen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld bij verschillende verzekeraars kiezen om het intern transport – het transporteren van goederen binnen het bedrijfsterrein – aanvullend mee te verzekeren en tevens heeft u de een optie om de financiële gevolgen te minimaliseren door de gemiste winst te verzekeren.

Wat niet is verzekerd bij een goederentransportverzekering is diefstal of verlies van geld en ander geldswaardig papier. Hiervoor kunt u een aparte geldverzekering afsluiten.

Ga eens in gesprek met één van onze financieel adviseurs om erachter te komen wat de opties zijn en welke dekkingen het beste bij uw bedrijf passen.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade aan persoonlijke eigendommenDiefstal of verlies van geld
Schade aan goederenSchade of verlies door opzet
Schade door brand, ontploffing of door een ongeluk met het voertuigBedorven goederen om het niet in de juiste omstandigheden is vervoerd
Schade door bederfWanneer u goederen voor een ander vervoert
Diefstal of verlies van goederen
Schade bij het laden en lossen
Schade door oponthoud (bijvoorbeeld door stakingen, rellen of oorlog)
Wanneer u of uw werknemers zelf goederen transporteren
Wanneer anderen goederen transporteren voor uw bedrijf

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl