0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Goederen- en inventarisverzekering

Wanneer uw bedrijfspand schade oploopt door bijvoorbeeld brand, storm of diefstal dan wilt u natuurlijk niet alleen dat het bedrijfspand zelf is verzekerd, maar ook dat u bent beschermd tegen de financiƫle gevolgen van schade aan uw inboedel. Met de goederen- en inventarisverzekering, ook wel zakelijke inboedelverzekering genoemd, wordt de schade vergoed aan de goederen en inventaris die zich in uw bedrijfspand bevinden.

Als we het hebben over de inventaris of zakelijke inboedel dan spreken we over alle spullen in uw bedrijfspand die niet vastzitten aan het pand zelf. Hierbij kunt u denken aan onder andere het meubilair, stoffering, gereedschap, apparaten en machines. Onder goederen valt uw handelsvoorraad, zoals grondstoffen en eindproducten. Afhankelijk van de verzekeraar krijgt u bij schade aan een object of bij een gestolen object de dag- of nieuwwaarde vergoed.

Hoewel bij sommige verzekeraars de schade aan computers of andere elektronica wordt gedekt, is deze dekking vaak beperkt. Daarom raden wij aan om naast een goederen- en inventarisverzekering ook een computer- en elektronicaverzekering af te sluiten. Wanneer u als bedrijf veel met contant geld of ander geldswaardig papier werkt dan kunt u tevens overwegen om te kiezen voor een geldverzekering.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade aan goederen en inventaris na brandSchade aan bedrijfsvoertuigen
Schade aan goederen en inventaris na stormSchade aan computers of elektronica (vaak niet of onvoldoende gedekt)
Schade aan goederen en inventaris na waterschadeSchade aan glas (bijvoorbeeld terreinafscheidingen of vitrines)
Diefstal van goederen en inventarisDiefstal van geld of ander geldswaardig papier
Schade aan goederen en inventaris na vandalisme
Schade aan goederen en inventaris na inbraak

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl