0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Constructieverzekering (CAR-verzekering)

Heeft u een eigen bouw-, klus- of installatiebedrijf? Dan kan een constructieverzekering, ook wel CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), zeker niet ontbreken. Met de constructieverzekering beschermt u uw bedrijf tegen materiële schade tijdens werkzaamheden. Al uw projecten kunt u in één keer verzekeren; dus u hoeft niet per project een nieuwe verzekering af te sluiten.

Tijdens projecten kan er van alles gebeuren en dus is het belangrijk dat u zich voorbereidt op de financiële gevolgen van eventuele schade tijdens zo’n project. Zo bent u met de constructieverzekering verzekerd bij diefstal en schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme of storm aan uw werk, gebouwen, uw eigendommen en de eigendommen van de opdrachtgever. De kosten worden dus gedekt voor reparatie of wanneer er vervangende materialen moeten worden aangeschaft. Ook is uw bedrijf verzekerd bij schade door een uitvoeringsfout die is gemaakt door u of één van uw werknemers.

Afhankelijk van de verzekeraar die u kiest, bent u verzekerd tijdens de bouw- of installatieperiode, de  testperiode en de onderhoudsperiode.

De constructieverzekering is een goede aanvulling op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Waar deze twee verzekeringen voornamelijk gefocust zijn op de (financiële) schade aan iemand anders of andermans spullen, dekt de constructieverzekering ook de eigen eigendommen en het werk zelf.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade aan uw werkSchade door slijtage, roestvorming of corrosie
Schade aan gebouwenSchade door opzet
Schade aan uw eigendommen en die van uw opdrachtgeverAls er geen sprake is van beschadiging (bijvoorbeeld wanneer u uw werk opnieuw moet uitvoeren omdat het niet aan de eisen van de opdrachtgever voldoet)
Schade door diefstalSchade aan personen (aansprakelijkheid)
Schade door brand, storm of vandalismeSchade buiten uw verzekeringsperiode (controleer uw polis)
Schade door uitvoeringsfoutGeld of andere geldswaardige papieren (hiervoor kunt u een geldverzekering afsluiten)  
Reparatiekosten en kosten voor aanschaf vervangende materialen

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl