0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Evenementenverzekering

Of u nu een feest wilt organiseren voor de opening van uw nieuwe bedrijf, van plan bent een festival op te zetten bij u in de stad of groot feest wilt vieren met al uw werknemers om het veertigjarig bestaan van uw bedrijf te vieren, het is verstandig om u voor te bereiden op onvoorziene gebeurtenissen rondom een evenement met een evenementenverzekering.

Met een evenementenverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade voor of tijdens grote én kleine evenementen. Het kan zo zijn dat u een evenement heeft georganiseerd, maar dat deze onverhoopt niet door kan gaan omdat er bijvoorbeeld storm op komst is, er een ongeval heeft plaatsgevonden of omdat de apparatuur beschadigd is. Daarnaast wordt ook verlies en schade gedekt aan gehuurde eigendommen en eigendommen van de organisator zelf, schade die wordt toegebracht door de bezoekers van het evenement en de schade aan bezoekers, medewerkers of vrijwilligers door bijvoorbeeld een ongeval. Bij verschillende verzekeraars kan het contant geld wat aanwezig is op de evenementenlocatie ook worden meeverzekerd. 

Het afsluiten van een evenementenverzekering is niet altijd verplicht, maar sommige gemeenten kunnen deze verzekering wel verplicht stellen voordat u in aanmerking komt voor een vergunning. Ook kan de gewenste dekking verschillen per evenement. Daarom kijken wij graag samen met u naar de meest geschikte verzekering voor uw evenement.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Financiële schade door onverhoopt aflassen of uitstellen evenement (door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden of een ongeval)Schade door een contractbreuk
Schade of verlies eigendommen organisatorSchade door het aflassen of uitstellen, omdat de organisator geen vergunning kan krijgen
Schade of verlies van gehuurde eigendommenSchade door kleine opkomst van bezoekers
Schade aan bezoekers waar u aansprakelijk voor wordt gesteld
Schade aan medewerkers of vrijwilligers waar u aansprakelijk voor wordt gesteld
Schade die door bezoekers wordt gemaakt

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl