0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Bedrijfsschadeverzekering

Na schade van een grote storm, brand of waterschade loopt u niet alleen tegen de kosten van het herstellen van de schade aan, maar het kan ook zo zijn dat uw bedrijf enige tijd stil komt te liggen.   Apparatuur werkt bijvoorbeeld niet meer, er moeten nieuwe vergunningen worden aangevraagd of het pand moet worden hersteld of herbouwd. Vaak lopen de bedrijfskosten wel gewoon door. Zo moeten de huur van het pand, personeelskosten en leveranciers toch maandelijks worden betaald.

De bedrijfsschadeverzekering, ook wel omzetverzekering of bedrijfsstagnatieverzekering genoemd, zorgt ervoor dat uw bedrijf is verzekerd tegen omzetverlies wanneer uw bedrijf als gevolg van schade niet meer (volledig) kan draaien. Met deze verzekering worden de vaste lasten en de misgelopen winst van het bedrijf gedekt totdat het bedrijf weer volledig winst maakt. Daarnaast worden bij verschillende verzekeraars ook de extra kosten gedekt om de schade te kunnen beperken, een expert in te schakelen voor het vaststellen van de schade en het bedrijf te helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen beginnen.

Met de bedrijfsschadeverzekering bent u bij de meeste verzekeraars verzekerd bij onder andere schade door brand, storm, waterschade, vandalisme, diefstal en wegafzettingen door schade in de straat van uw bedrijfspand. Bij sommige verzekeraars wordt ook de schade gedekt die wordt veroorzaakt door online storingen. Dit is voordelig voor bedrijven die veelal online werkzaam zijn, denk bijvoorbeeld aan webwinkels. Wat vaak niet is verzekerd bij een bedrijfsschadeverzekering, is de schade als gevolg van natuurrampen, slecht onderhoud of illegale activiteiten.

Deze verzekering zorgt ervoor dat u het omzetverlies vergoed krijgt en dekt dus niet de schade aan het pand, de goederen, de inventaris of andere elektronische apparaten. Hiervoor bestaan de gebouwenverzekering, de goederen- en inventarisverzekering en de computer- en elektronicaverzekering.

Het afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering is niet wettelijk verplicht, maar toch is het aan te raden om als bedrijf te overwegen u te verzekeren tegen bedrijfsschade, zodat u het risico op financiĆ«le problemen kunt verkleinen. 

Wat is er verzekerd?Wat is er niet verzekerd?
Schade na brandSchade door natuurrampen
Schade na stormSchade door slecht onderhoud
WaterschadeSchade door illegale activiteiten
Schade na vandalismeSchade aan het gebouw
DiefstalSchade aan de goederen of inventaris
Afzetting in de straat door schade bij anderen panden in de buurtSchade computers en andere elektronische apparaten

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl