0113 - 311815
078-7440182
info@advema.nl

Computer- en elektronicaverzekering

Bij schade door een grote storm, bij brand of diefstal wilt u dat u beschermd bent voor de gevolgen van schade aan uw hele zakelijke inboedel. Met een goederen- en inventarisverzekering zijn computers en andere elektronische apparaten vaak niet of onvoldoende gedekt. Daarom is het verstandig om een computer- en elektronicaverzekering af te sluiten.

Met een computer- en elektronicaverzekering bent u verzekerd tegen schade aan onder andere uw zakelijke computers, laptops, servers, beamers, kopieermachines, beveiligingssystemen en klimaatbeheersingsapparatuur. Dit geldt niet alleen voor de computers en elektronica die zich bevinden op het vestigingsadres, maar ook voor de apparaten die u met zich meeneemt als u bijvoorbeeld een afspraak heeft bij een klant.

Afhankelijk van de verzekeraar krijgt u de kosten voor reparatie of bij vervanging de dag- of nieuwwaarde van het apparaat vergoed. Daarnaast vergoeden veel verzekeraars de extra kosten die u maakt om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen.

De meeste verzekeraars vergoeden niet de winst die u bent misloopt wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade aan computers of elektronica. U kunt uw bedrijf hiertegen beschermen door te kiezen voor een bedrijfsschadeverzekering.

Belangrijk om te weten, is dat mobiele telefoons vrijwel nooit onder de computer- en elektronicaverzekering vallen. Zorg er dus voor dat u bij de aankoop van een nieuw toestel een geschikte telefoonverzekering afsluit.

Wat is verzekerd?Wat is niet verzekerd?
Schade of diefstal aan computersMobiele telefoons
Schade of diefstal van andere elektronische apparatenSchade die de werking niet beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld krassen
Schade na brandSchade die de werking niet beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld krassen
Schade na stormSchade door slijtage
ValschadeCybercrime (hiervoor kan een cyberverzekering worden afgesloten)
Waterschade
Diefstal

Bel direct:

078-7440182

Adresgegevens

  • Amstelwijckweg 15
  • 3316 BB Dordrecht

Mail direct:

makelaardij@advema.nl

Bel direct:

0113 - 311815

Adresgegevens

  • Biezelingseweg 2b
  • 4421 KN Kapelle

Mail direct:

info@advema.nl