Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Vincent van Goghstraat 96 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  tussenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Wijk  :  Wijk 03 Oud Krispijn
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  71 m²
Perceeloppervlakte  :  103 m²
Inhoud  :  253 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  achtertuin, voortuin zuidoost 49 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Nette eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 ruime slaapkamers, geheel voorzien van kunststof kozijnen en een heerlijke achtertuin op het zuidoosten!

Deze leuke eengezinswoning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. In 2014 is de woning vrijwel geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken, toilet, badkamer, glad gestuukte wandafwerkingen, fraaie laminaatvloeren en een nieuwe cv-combiketel (Remeha). Het dak van de woning is in 2021 vernieuwd en voorzien van nieuwe dakpannen en panlatten. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met uitbouw, open keuken en het toilet. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt met de heerlijke achtertuin gelegen op het zuidenoosten voorzien van stenen berging en afgesloten achterom. De woning heeft een goede ligging met in de directe omgeving diverse winkels, scholen, busstation en uitvalswegen (N3 en A16).

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 225.000,- kosten koper
type woning: eengezinswoning
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
inhoud woning: 253 m≥
perceel oppervlakte: 103 m≤
gebruiksoppervlakte: 71 m≤
bouwjaar: 1930
ligging: gelegen in de wijk Krispijn
isolatie: geheel voorzien van isolerende beglazing
tuinen: achtertuin gelegen op het zuidoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Remeha 2014)

Indeling begane grond:

- entree/hal, meterkast, deur naar de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping;
- heerlijk ruime uitgebouwde woonkamer voorzien van een aparte eetruimte, een fraaie laminaatvloer, glad gestuukte wandafwerking, inbouwspots, vaste kasten en via openslaande kunststof deuren (met hor) toegang tot de heerlijke achtertuin en deur naar tussenhal met toilet;
- moderne open keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, oven, losse koelkast (blijft achter) en veel lades en kastruime;
- tussenhal met opstelplaats van de losse vaatwasser (blijft achter) en toegang tot het toilet met hangend closet en fonteintje.

Indeling eerste verdieping:

- overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van een laminaatvloer, glad gestuukte wandafwerking en kledingkasten (blijven achter);
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning met vaste kast met hangplaats cv-combiketel (Remeha 2014), laminaatvloer, glad gestuukte wandafwerking en via luik toegang tot de vliering;
- volledig betegelde moderne badkamer met douche, wastafel + meubel, aansluiting voor de wasmachine/droger en een designradiator.

Tuinen:

- ruime en verzorgde achtertuin gelegen op het zuidoosten met stenen berging voorzien van elektra en achterom.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1930;
- in 2014 vrijwel geheel gemoderniseerd;
- woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- in 2021 is het dak vernieuwd en voorzien van nieuwe dakpannen en panlatten.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 5899, groot 1 are 03 centiare (103 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg/ december 2022.Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl