Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Van Bosseplantsoen 99 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  maisonnette
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1961
Wijk  :  Crabbehof/Zuidhoven
Ligging  :  Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  79 m²
Inhoud  :  254 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
DE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING ZIJN HELAAS AL BEZET! ALS TIP ADVISEREN WIJ ONZE SOCIAL MEDIA TE VOLGEN, ZODAT U SNEL OP DE HOOGTE BENT VAN ONS NIEUW AANBOD! INDIEN U UW CONTACTGEGEVENS ACHTERLAAT VIA FUNDA, DAN WORDT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.

Keurig verzorgde 4-kamer maisonnette met terras op het zuiden gelegen aan groenplantsoen.

Dit 4-kamerappartement verkeert in nette onderhoudsconditie en is geheel in lichte kleurstellingen afgewerkt. Het appartement is gelegen op de 3e en 4e verdieping van een afgesloten complex met lift. Het appartement beschikt over een woonkamer met openslaande deuren naar het terras op het zuiden, een toilet, bergkast en nette, dichte keuken op de woonverdieping. Op de slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een keurig betegelde doucheruimte met wastafel en meubel gesitueerd. De ligging is gunstig, op loopafstand van winkelcentrum Crabbehof en nabij scholen en uitvalswegen.

Kenmerken:

Vraagprijs: Ä 200.000,- kosten koper
Type woning: 4-kamerappartement
Aantal kamers: 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
Inhoud woning: 254 m≥
Gebruiksoppervlakte: 79 m≤
Bouwjaar: 1961
Ligging: gelegen in de wijk Crabbehof
Parkeergelegenheid: openbaar
Verwarming: blokverwarming
Warm water: geiser

Begane grond:

- afgesloten hal met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de appartementen, liftinstallatie en toegang tot de bergingen.

Indeling woonverdieping:

- hal met meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar) toegang tot de dichte keuken, toilet, bergruimte, woonkamer en trapopgang naar de slaapverdieping;
- woonkamer voorzien van lichte laminaatvloer en openslaande deuren naar het terras op het zuiden;
- dichte keuken voorzien van nette inrichting (ca. 2007) in antraciet kleurstelling, 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, hangplaats geiser en voorraadkast.


Indeling slaapverdieping:

- overloop met vaste kast, toegang tot 3 slaapkamers en de doucheruimte;
- de grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een inbouwkast;
- doucheruimte (2016) voorzien van moderne, geheel betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel en spiegelkast en douche.

Algemeen:

- verwarming middels blokverwarming en warm water via geiser;
- bijdrage Vereniging van Eigenaren Ä 193,89 per maand. Inclusief stookkosten;
- grotendeels enkel glas.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 1775, appartementsindex A18.

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM Aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
&8195;
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl