Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Serenadelaan 61 Barendrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  galerijflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1996
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inhoud  :  249 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Ruim 3-kamerappartement gelegen op de tweede verdieping van het kleinschalige complex 'Résidence Vivaldi' met vrij uitzicht en riante loggia gesitueerd op het zuiden!
Dit verrassend ruime appartement is gelegen op de 2e verdieping van een representatief appartementencomplex, genaamd 'Résidence Vivaldi', met afgesloten entree en liftinstallatie. Het appartement beschikt over een royale en lichte woonkamer met toegang tot de riante loggia (ca. 9 m2) met vrij uitzicht en gunstig gesitueerd op het zonnige zuiden, nette keuken- en badkamerinrichting en 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde. Op de begane grond beschikt de woning over een eigen berging. Het appartement en het complex voldoen nagenoeg geheel aan het 'Seniorenlabel' met onder andere minimale niveauverschillen rond drempels, brede doorgangsmaten ter plaatse van deuren én een toegangscontrole van bezoekers via een 'video-intercom'. Dit populaire appartementencomplex is gunstig gelegen in de geliefde woonwijk Nieuweland aan een rustige en voor doorgaand verkeer gesloten straat en centraal gesitueerd ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, het centrum van Barendrecht en uitvalswegen.
Kenmerken:

vraagprijs: € 350.000,- kosten koper
type woning: appartement
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
inhoud woning: 249 m³
gebruiksoppervlakte: 85 m²
bouwjaar: 1996
ligging: gelegen in de woonwijk Nieuweland
isolatie: geheel voorzien van isolerende beglazing m.u.v. loggia
loggia: gelegen op het zonnige zuiden
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: cv-combiketel (Remeha Calenta 2012)

Begane grond:

- afgesloten entree/hal met intercom, brievenbussen, bellentableau, liftinstallatie en trappen naar de appartementen, of naar de bergingen en parkeergarage.

Woonverdieping (2e):

- entree in ruime hal, videofooninstallatie en toegang tot alle vertrekken;
- ruime woonkamer met fraaie parketvloer, spachtelputz als wandafwerking en toegang tot de loggia gelegen aan de achterzijde;
- de lichte en riante loggia is voorzien van brede schuiframen zodat u van elk seizoen kan genieten en heeft een vrije en gunstige ligging op het zonnige zuiden;
- nette open keuken in hoekopstelling voorzien van lichte kleurstellingen en diverse inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasmachine, carrouselkast en verder kasten en lades;
- bergkast met hangplaats cv-combiketel (Remeha Calenta 2012) en unit mechanische ventilatie;
- toilet voorzien van geheel betegelde wanden en hangend closet met fonteintje;
- slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van het complex voorzien van nette laminaatvloer en spachtelputz als wandafwering;
- slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde van het complex voorzien van nette laminaatvloer, spachtelputz als wandafwerking en inbouwkast.
- badkamer voorzien van geheel betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel, handdoekenkast, (inloop)ligbad en de aansluiting voor de wasmachine.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1996;
- volledig voorzien van isolerende beglazing m.u.v. loggia;
- actieve VvE;
- maandelijkse bijdrage VvE € 124,-;
- energielabelklasse A;
- de achterzijde is voorzien van sfeervolle deels elektrische markiezen en screens;
- eigen berging gelegen op de begane grond van het appartementencomplex;


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Barendrecht, sectie B, nummer 4954, appartementsindex A25.

Oplevering:

- In overleg/ kan snel.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiële beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl