Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Regenboogstraat 72 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  tussenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  122 m²
Perceeloppervlakte  :  149 m²
Inhoud  :  423 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  achtertuin, voortuin zuid 57 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Mooi gelegen, royale eengezinswoning geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op het zuiden.

Deze tussenwoning is gelegen aan een rustig gedeelte van het woonerf met aan de voorzijde vrij uitzicht op een kindvriendelijk plein met speeltoestellen, groen en veel openbare parkeergelegenheid. De woning verkeert in keurige onderhoudsconditie en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Dit type doorzonwoning heeft een fijne indeling met grote woonkamer en 4 ruime slaapkamers op de verdieping. De woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt veel mogelijkheden. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden door bijvoorbeeld het plaatsen van dakkapellen ter plaatse van de 2e verdieping. De zonnige achtertuin op het zuiden beschikt over een stenen berging en achterom. Gunstige ligging in de wijk Sterrenburg nabij winkelcentra, scholen, uitvalswegen en het buitengebied van Dordrecht.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 319.000,- kosten koper
type woning: eengezinswoning, tussenwoning
aantal kamers: 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers
perceel oppervlakte: 149 m≤
gebruiksoppervlakte: 122 m≤
bouwjaar: 1971
ligging: gelegen in de wijk Sterrenburg
isolatie: volledig voorzien van isolerende beglazing
tuin: achtertuin gelegen op het zuiden
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (AWB ca. 1998)

Indeling begane grond:

- entree/hal, meterkast, toilet, kelderkast en trapopgang naar de 1e verdieping;
- royale doorzonwoonkamer met grote raampartijen, vrij uitzicht aan de voorzijde en kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- dichte keuken voorzien van eenvoudige, doch nette keukeninrichting met veel kastruimte, 4-pits gaskookplaat, vlakscherm, koelkast en vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:

- overloop met vaste trapopgang naar de 1e verdieping;
- slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde voorzien van vaste kast en vaste wastafel;
- slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde voorzien van vaste kast;
- slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde;
- badkamer voorzien van geheel betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel, douche, design radiator en vloerverwarming.

Indeling tweede verdieping:

- overloop met hangplaats cv-combiketel en veel bergruimte;
- slaapkamer 4 voorzien van kunststof Velux dakraam en bergruimte.

Tuinen:

- voortuin en ca. 11 m. diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuiden. De achtertuin beschikt over een stenen berging en achterom.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1971;
- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing;
- de begane grondvloer en 1e verdieping zijn van beton en de zolderverdieping is van hout;
- energielabelklasse C, geldig tot 02-11-2032.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 7385, groot 1 are 49 centiare (149 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg.

?
Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl