Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Meindert Hobbemastraat 99 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  maisonnette
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1978
Ligging  :  Beschutte ligging, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  94 m²
Inhoud  :  309 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  achtertuin zuidoost 57 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
DE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING ZIJN HELAAS AL BEZET! ALS TIP ADVISEREN WIJ ONZE SOCIAL MEDIA TE VOLGEN, ZODAT U SNEL OP DE HOOGTE BENT VAN ONS NIEUW AANBOD! INDIEN U UW CONTACTGEGEVENS ACHTERLAAT VIA FUNDA, DAN WORDT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.

Wat een leuke maisonnette met een heerlijk zonnige achtertuin op het zuidoosten!

Tuingerichte woonkamer met veel lichtinval, een halfopen keuken, eetkamer en toilet op de begane grond en op de eerste verdieping heeft u 3 slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad en een vaste kast. De maisonnette is gelegen nabij het historische centrum van ons mooie Dordrecht, diverse winkelcentra, NS-station en diverse uitvalswegen N3 en A16.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 225.000,- kosten koper
type woning: maisonnette
aantal kamers: 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
inhoud woning: 309 m≥
gebruiksoppervlakte: 94 m≤
bouwjaar: 1978
isolatie: dubbel glas
tuin: zuidoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: blokverwarming
warm water: geiser (eigendom)

Begane grond:

- entree in hal met meterkast (1 aardschakelaar en 9 groepen), toilet, deur naar de eetkamer, deur naar de woonkamer, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Leistenen vloerafwerking en spuitwerk als wandafwerking;
- gedeeltelijk betegeld toilet met staand closet + fonteintje. Het toilet is in 2020 volledig vernieuwd;
- fijne woonkamer met een grote schuifpui naar de achtertuin waardoor u veel lichtinval heeft in het appartement. Siergrind vloerafwerking;
- halfopen keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w.: inductiekookplaat, afzuigschouw, oven (2019), koelkast + vriesvakje, aansluiting vaatwasser en verder veel laden en kastruimte. In 1 van de kasten in de keuken hangt de geiser (eigendom) voor het warm water. Vanuit de keuken komt u in de eetkamer.

Eerste verdieping:

- ruime overloop met een vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer. PVC vloerafwerking en spuitwerk als wandafwerking;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking, spuitwerk als wandafwerking en een kast (deze blijft achter);
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning, PVC vloerafwerking, spuitwerk als wandafwerking en een kast (deze blijft achter);
- slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning, PVC vloerafwerking en spuitwerk als wandafwerking;
- gedeeltelijk betegelde badkamer met ligbad en een stort/regendouche, wastafel + meubel, handdoekenkast en aansluiting wasmachine.

Achtertuin:

- verzorgde achtertuin met achterom, elektrisch bedienbaar zonnescherm en een stenen schuur (voorzien van elektra).


Algemeen:

- bouwjaar ca. 1978;
- het appartement is gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk kunststof kozijnen. Overal dubbel glas:
- actieve VvE;
- maandelijkse bijdrage VvE ca. Ä 120,-- per maand + Ä 50,-- voorschot stookkosten (blokverwarming);
- energielabel C (08-03-2027).

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 1769, appartementsindex A16.

Oplevering:

- 01-02-2022.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl