Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Hypotheek

Het verkrijgen van een hypotheek, of het nu gaat om een hypotheek voor een woning of voor een bedrijfspand, is er niet makkelijker op geworden. Met half werk lukt het in ieder geval niet. Elke financiŽle instelling zal een volledig beeld willen hebben van uw financiŽle situatie om te zien of het verstrekken van een hypotheek voldoet aan de nieuwe, verzwaarde eisen.

Met Advema FinanciŽle Dienstverlening komt u beslagen ten ijs, uw financiŽle situatie is immers volledig in kaart gebracht voordat een hypotheekaanvraag de deur uitgaat. Deze realistische aanpak voorkomt teleurstellingen en bespaart een hoop tijd en geld. Vanuit onze onafhankelijke positie zoeken wij de financiŽle dienstverlener die het beste bij u past.

Door ervaring in de particuliere en zakelijke markt kunnen wij belangrijke verbindingen leggen in ons advies. De hypotheek op uw woning kan van belang zijn als u bedrijfsmatig een pand wilt kopen. Uw bedrijfsmatige hypotheek kan van belang zijn als u een ander huis wilt kopen. Neem contact op voor een vrijblijvend financieel advies en laat u overtuigen van een onafhankelijk advies waarbij uw belang centraal staat!