Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Advema FinanciŽle Dienstverlening; voor onafhankelijk kwaliteitsadvies

De kern van Advema FinanciŽle Dienstverlening bestaat uitsluitend uit financiŽle specialisten. Elk met een flinke dosis algemene knowhow, aangevuld met een eigen specialisme. Bij elkaar opgeteld vertegenwoordigen deze specialisten ruim 100 jaar kennis en ervaring. Deze bundeling van krachten leidt tot een ongekend totaalpakket dat tot uw beschikking staat.

De wijze waarop de specialisten van Advema FinanciŽle Dienstverlening u adviseren is nieuw, vooruitstrevend en vanaf het eerste moment transparant. U weet op elk gewenst moment, precies waar u aan toe bent. U krijgt inzicht in uw financiŽle situatie en advies over uw financiŽle planning. Daarnaast weet u precies welke kosten daarmee gepaard gaan. Advema FinanciŽle Dienstverlening adviseert als onafhankelijk dienstverlener toekomstgericht, compleet en uitsluitend in uw belang.

In de meeste gevallen vindt een kennismakingsgesprek plaats in de vorm van een bezoek aan huis. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Het adviespakket omvat onder meer pensioenen, hypotheken,(bedrijfs)verzekeringen en echtscheidingsplanning. Ook op het gebied van ontslagvergoeding, gouden handdruk, opstarten van een onderneming of verzuimverzekeringen is Advema uw adviespartner. Onder tabblad 'zakelijk' leest u nog meer over onze zakelijke dienstverlening.

Advema FinanciŽle Dienstverlening maakt uw financiŽle situatie volkomen inzichtelijk. Dit, in combinatie met uw wensen, leidt tot een realistisch advies op het gebied van uw financiŽle planning. Als onafhankelijk advieskantoor ook inzetbaar voor het verkrijgen van een second opinion en voor adviezen op het gebied onroerend goed via Advema Makelaardij.