Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Zwaluwenburg 118 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  galerijflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  vanaf 1971 t/m 1980
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  Beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  237 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Starters opgelet! Wat een superleuk en goed afgewerkt 2-kamerappartement op geliefde locatie hebben we weer voor u in de verkoop.

Het appartement is gelegen op de 2e (bovenste) verdieping en heeft een fijne woonkamer met prachtige open keuken (2020), ruime slaapkamer met badkamer, toilet, een woning breed balkon, 2 bergingen en een eigen privť carport inclusief parkeerplaats. Verder heeft dit leuke appartement als groot voordeel dat het lage energielasten heeft! De ligging in de wijk Sterrenburg is zeer gunstig t.o.v. van alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, NS station Zuid, scholen, sportverenigingen en diverse uitvalswegen (N3, A16 en A15).
Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om dit leuke appartement te komen bekijken!

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 217.500,- kosten koper
type woning: appartement
aantal kamers: 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer
inhoud woning: 237 m≥
gebruiksoppervlakte: 70 m≤
bouwjaar: 1978
balkon: oosten
parkeren: eigen parkeerplaats en openbaar parkeren
verwarming: cv-combiketel (Intergas HRE, 2017)

Indeling:

Entree in hal met 2 vaste kasten, meterkast en trapopgang naar de woonverdieping. In de vaste kast onder de trap is de aansluiting wasmachine en droger en in de andere vaste kast is de opstelplaats cv-ketel (Intergas HRE uit 2017). De meterkast is in 2021 volledig vernieuwd en heeft 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 9 groepen. PVC vloerafwerking en glad gestuukte wanden en plafond. De trap naar de woonverdieping is in 2021 gerenoveerd. Op de woonverdieping aangekomen komt u in een ruime hal met een grote bergkast, toilet, deur naar de woonkamer en keuken en deur naar de ruime slaapkamer. Mooi laminaat als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking.

Woonkamer:

Fijne woonkamer met prachtige keuken en v.v. een mooie laminaatvloer, gedeeltelijk behang als wandafwerking en gedeeltelijk glad gestuukte wanden, deur naar het woning breed balkon op het oosten, gelegen aan de voorzijde van het appartement. Hand bedienbaar zonnescherm.

Keuken:

De mooie keuken is in hoekopstelling geplaatst en v.v. diverse inbouwapparatuur, t.w.: inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, draaicarrousel en verder veel laden en kastruimte. De keuken is in 2020 volledig vernieuwd. In de keuken zitten stopcontacten met USB-aansluitpunten.

Slaapkamer:

Ruime slaapkamer, v.v. een mooie laminaatvloer, gedeeltelijk behang als wandafwerking en gedeeltelijk glad gestuukte wanden. Verder een vaste kast met schuifdeuren en een hand bedienbaar rolluik. Vanuit uw slaapkamer komt u in de badkamer.

Badkamer:

Volledig betegelde badkamer met douche, wastafel + meubel, inbouwspots en een designradiator.

Toilet:

Volledig betegeld toilet met staand closet.

Balkon:

Vanuit de woonkamer komt u op het balkon.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1978;
- het gehele appartement is v.v. dubbel glas;
- de meterkast is in 2021 volledig vernieuwd;
- bij het appartement zit een eigen parkeerplaats en 2 aparte bergingen;
- lage energielasten;
- maandelijkse VvE bijdrage bedraagt ca. Ä 93,--.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 3112, appartementsindex A21.

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl