Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Zeislaan 29 Oosterhout

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  tussenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1995
Wijk  :  Wijk 07 Vrachelen
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  110 m²
Perceeloppervlakte  :  128 m²
Inhoud  :  359 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  achtertuin, voortuin noordoost 69 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met 3 grote slaapkamers, voortuin, zonnige achtertuin en gelegen in de geliefde wijk Vrachelen zuidoost!

Ruime tussenwoning met op de begane grond een heerlijk grote woonkamer, open keuken en een toilet. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en de badkamer en op de tweede verdieping een voorzolder met wasruimte en een 3e grote slaapkamer met dakkapel. De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. Uitstekende ligging met in de nabije omgeving scholen, winkels, natuurgebieden en diverse uitvalswegen.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 315.000,- kosten koper
type woning: eengezinswoning
aantal kamers: 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
inhoud woning: 359 m≥
perceel oppervlakte: 128 m≤
gebruiksoppervlakte: 110 m≤
bouwjaar: 1995
isolatie: volledig voorzien van isolerende beglazing
tuin: achtertuin gelegen op het noordoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: cv-combiketel, (Intergas, Extreme 36 uit 2021)

Indeling begane grond:

- entree in hal met meterkast (2 aardlekschakelaars en 4 groepen), toilet en deur naar de woonkamer. PVC als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking;
- gedeeltelijk betegeld toilet met hangend closet en een fonteintje;
- grote uitgebouwde woonkamer met PVC als vloerafwerking, spuitwerk als wandafwerking, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping;
- open keuken in L-opstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur, t.w.: inductiekookplaat, RVS afzuigkap en diverse laden en kasten. Vanuit de keuken komt u in de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:

- overloop met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping. Laminaat als vloerafwerking en spuitwerk als wandafwerking;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz als wandafwerking;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en behang en lambrisering als wandafwerking;
- gedeeltelijk betegelde badkamer met ligbad, wastafel + meubel en een 2e staand closet.

Tweede verdieping:

- voorzolder met wasruimte en opstelplaats cv-ketel;
- slaapkamer 3 heeft een dakkapel, PVC als vloerafwerking, behang en spuitwerk als wandafwerking, inbouwspots en verder veel opbergruimte achter de schotten.

Tuinen:

- verzorgde voortuin;
- de verzorgde achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en heeft een stenen schuur (voorzien van elektra), buitenkraan en een achterom.


Algemeen:

- bouwjaar ca. 1995;
- volledig voorzien van dubbel glas;
- in 2021 is de voorpui van de woning volledig vernieuwd;
- in 2022 zijn de platte daken van de woning volledig vernieuwd;
- in 2022 is het dak van de schuur volledig vernieuwd;
- nieuwe schuttingen en gemetselde overkapping aan de poortzijde;
- cv-ketel is om te bouwen naar een warmtepomp;
- energielabel B (10-11-2031).

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Oosterhout, sectie N, nummer 2769, groot 1 are, 28 centiare (128 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg, eind 1e kwartaal 2023.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl