Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
info@advema.nl

Vondelstraat 43 Dordrecht, Krispijn, Zuid-Holland

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Krispijn
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  53 m²
Inhoud  :  197 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  stookruimte, balkon, overloop, wasruimte
Omschrijving:
VANWEGE DE VELE AANVRAGEN VOOR DEZE BOVENWONING KUNNEN WE HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER INPLANNEN.

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM EN U BENT ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN DE VELE LEUKE WONINGEN DIE WIJ AANMELDEN.

Leuke 3-kamer bovenwoning met nette keuken, mooie badkamer (2021), balkon en gelegen op loopafstand van het NS-centraal station!

Deze leuke bovenwoning is centraal gelegen met in de nabije omgeving leuke buurtwinkels, NS-station, het historische centrum van ons mooie Dordrecht en diverse uitvalswegen. Fijne woonkamer, half open keuken, badkamer met toilet (2021) en 2 slaapkamers. Ook beschikt het appartement over een balkon. Een woning die u absoluut gezien moet hebben!

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 150.000,- kosten koper
type woning: bovenwoning
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
inhoud woning: 197 m≥
gebruiksoppervlakte: 53 m≤
bouwjaar: ca. 1912
ligging: gelegen in de wijk Krispijn
parkeergelegenheid: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel Remeha Avanta (2014)

Begane grond:

- entree in hal met meterkast (1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars + 6 groepen. De meterkast is 7 jaar geleden vernieuwd) en trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping:

- hal met deur naar slaapkamer 2 en de woonkamer;
- woonkamer met airco, half open keuken en deur naar slaapkamer 1. Vloerbedekking en zeil als vloerafwerking en glad gestuukte wanden en plafond met inbouwspots;
- de keuken is in wandopstelling geplaatst en v.v. diverse inbouwapparatuur, t.w.: 4 pits gaskookplaat , RVS afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en kastruimte. Plavuizen vloerafwerking. In de keuken is tevens de aansluiting wasmachine en opstelplaats cv-ketel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon (nog aan te leggen);
- slaapkamer 1 en 2 liggen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 1 is voorzien van vloerbedekking als vloerafwerking en glad gestuukte wanden en plafond;
- volledig betegelde badkamer met douche, wastafel + meubel, handdoekenkast, inbouwspots en een staand closet. De badkamer is in augustus 2021 vernieuwd.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1912;
- grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk houten kozijnen. Overal dubbel glas;
- VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Algemeen:

- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 8689, appartementsindex A2.

Oplevering:

- in overleg/kan snel.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: info@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl