Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Tafelberg 80 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  hoekwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1973
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  142 m²
Perceeloppervlakte  :  271 m²
Inhoud  :  401 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  achtertuin, voortuin, zijtuin noordoost 224 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Op zeer fraaie locatie gelegen, uitstekend onderhouden hoekwoning met uitgebouwde 2e verdieping en grote tuin aan 3 zijden op een mooi hoekperceel van 271 m≤.

Deze royale hoekwoning verkeert in keurige onderhoudsconditie en is gelegen op een mooie locatie in het groen en aan het water in de wijk Sterrenburg. In 2015 zijn de leien van de gevels en het dak vervangen en de woning is grotendeels voorzien van aluminium en kunststof kozijnen met geheel isolerende beglazing. Hiermee heeft de woning Energielabel B verkregen! Dit geliefd type woning aan de Tafelberg beschikt over een royale woonkamer met natuurstenen vloer en vloerverwarming. De 1e verdieping beschikt over een betongietvloer met vloerverwarming en hier zijn 2 slaapkamers samengevoegd tot 1 grote slaapkamer. In 2020 is de 2e verdieping uitgebreid waarbij het dakterras bij de woonruimte is betrokken. De woning beschikt daardoor over 3 zeer ruime slaapkamers (voorheen 4 slaapkamers). Indien gewenst zijn er bij dit type woning met gemak meerdere slaapkamers te realiseren. De badkamer is door gewijzigde (werk) plannen van de huidige eigenaar nu casco en nog niet afgebouwd, maar kan naar eigen wensen worden ingericht. De grote tuin, welke aan 3 zijden van de woning is gelegen, biedt een zee aan mogelijkheden.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 415.000,- kosten koper
type woning: eengezinswoning, hoekwoning
aantal kamers: 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
inhoud woning: 401 m≥
perceel oppervlakte: 271 m≤
gebruiksoppervlakte: 142 m≤
bouwjaar: 1973
ligging: gelegen in kindvriendelijke wijk Sterrenburg III
isolatie: volledig voorzien van isolerende beglazing
tuin: achtertuin gelegen op het noordoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Remeha 2019)


Indeling begane grond:

- entree/ hal, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer;
- woonkamer verdeeld in zitgedeelte en eetgedeelte voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming, sfeervolle pelletkachel, luxe, natuurstenen trapopgang naar de 1e verdieping, open keuken aan de achterzijde met eetgedeelte en veel lichtinval door extra hoekraam en fraaie aluminium kozijnen aan de achterzijde met vouwwand over de gehele breedte;
- open keuken voorzien van moderne, hoek opgestelde inrichting in hoogglans antraciet kleurstelling met diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigschouw, koelkast, vriezer, combimagnetron en vaatwasmachine.


Indeling eerste verdieping:

- overloop met luxe, natuurstenen trapopgang naar de 2e verdieping;
- slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde (voorheen 2 slaapkamers) en voorzien van fraaie betongietvloer met vloerverwarming en nieuwe vensterbanken;
- slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde en voorzien van fraaie betongietvloer met vloerverwarming, nieuwe vensterbanken en dakkapel aan de achterzijde;
- badkamer, deze ruimte van ca. 2,68 x 1,88 m. is geheel casco en kan naar eigen inzicht worden afgewerkt en ingericht.

?
Indeling tweede verdieping:

- grote zolderruimte/ slaapkamer 3 met grote uitbouw aan de voorzijde (gerealiseerd in 2020), voorzien van betongietvloer, airconditioning, losse douchecabine (stoomdouche), vaste kastenwand, hangplaats voor de cv-combiketel (Remeha 2019), aansluiting voor de wasmachine en toegang tot de bergvliering.

Tuin:

- royale tuin rondom de woning, de zijtuin en achtertuin zijn gesitueerd op het noorden en oosten en de tuin biedt een houten berging en achterom. De tuin biedt diverse mogelijkheden voor uitbouwen, of de echte tuinliefhebber.


Algemeen:

- de woning is gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen, geheel voorzien van isolerende beglazing;
- de aluminium vouwwand aan de achterzijde is geplaatst in 2010;
- de (aluminium) kozijnen t.p.v. de 1e verdieping zijn geplaatst in 2021;
- de vergroting/ uitbouw 2e verdieping met nieuwe kozijnen is gerealiseerd in 2020;
- de gevels en het dak zijn vernieuwd in 2015;
- de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming;
- beide trapopgangen zijn vernieuwd en voorzien van luxe, natuurstenen trappen en rvs trapleuningen;
- energielabelklasse B, geldig tot 05-04-2033.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 2203, groot 2 are en 71 centiare, (271 m2).

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl