Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Slikveld 52 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1982
Wijk  :  Wijk 01 Binnenstad
Ligging  :  Aan drukke weg, aan water, in centrum
Woonoppervlakte  :  82 m²
Inhoud  :  304 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  betaald parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
Leuk 3-kamer(hoek)appartement met balkon en berging gelegen aan de rand van de binnenstad met uitzicht op de Spuihaven.

Dit speels ingedeelde 3-kamerappartement is gelegen op de hoek en 1e woonlaag van een complex aan de rand van de Dordtse binnenstad. Het appartement beschikt over een eigen entree en de (fietsen) berging is gelegen in een afgesloten gedeelte van het complex. Het appartement is in lichte en moderne kleurstellingen afgewerkt en beschikt over een grote woonkamer met toegang tot het balkon, 2 slaapkamers en een moderne keuken en nette badkamer. Het appartementencomplex is gunstig gesitueerd op loopafstand van diverse winkels, gezellige eetgelegenheden en het centraal station en de historische binnenstad van ons mooie Dordrecht. Tevens uitstekende ligging nabij winkelcentrum Maasplaza en uitvalswegen.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 235.000,- kosten koper
type woning: appartement, portiekflat
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
gebruiksoppervlakte: 82 m≤
berging: 6 m≤
bouwjaar: 1982
ligging: gelegen aan de rand van het centrum
isolatie: isolerende beglazing
parkeren: vergunning en betaald parkeren
verwarming: cv-combiketel (Remeha 2015)


Indeling begane grond:

- vanaf straatniveau met een kleine trap een eigen entree;
- de eigen (fietsen) berging ligt in 1 portiek verder achter een afgesloten hek.

Indeling tweede verdieping:

- entree/hal met meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar) en toegang tot de woonkamer;
- woonkamer voorzien van laminaatvloer en deur naar het balkon aan de zijde van de Spuiboulevard en spuihaven;
- open keuken voorzien van moderne inrichting met 2 keukenblokken/ eetbar en dik wit aanrechtblad, inbouwapparatuur, te weten: elektrische kookplaat en vaatwasmachine;
- tussenhal met separaat toilet, bergkast en toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer;
- slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde voorzien van vloerbedekking;
- slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde voorzien van laminaatvloer;
- badkamer voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden, wastafel met meubel en douchehoek;
- inpandige berging met hangplaats cv-combiketel (Remeha 2015) en aansluiting voor de wasmachine.

Algemeen:

- bouwjaar 1982;
- bijdrage VvE Ä 192,84;
- het betreft een actieve VvE. Er vindt groot onderhoud plaats aan de kozijnen van het complex. Bij dit appartement zijn ook enkele nieuwe ramen geplaatst. In oktober 2022 is een eigen bijdrage verschuldigd van Ä 427,96. Deze wordt door de huidige eigenaar voldaan;
- het appartement is volledig voorzien van isolerende beglazing;
- er is geen glasvezel aanwezig;
- energielabelklasse (volgt);
- eigen berging op de begane grond van het complex.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie E nummer 1234, A17 (appartement).


Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl