Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Schaperstraat 96 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1963
Wijk  :  Crabbehof/Zuidhoven
Ligging  :  Aan park, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  89 m²
Inhoud  :  284 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
DE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING ZIJN HELAAS AL BEZET! ALS TIP ADVISEREN WIJ ONZE SOCIAL MEDIA TE VOLGEN, ZODAT U SNEL OP DE HOOGTE BENT VAN ONS NIEUW AANBOD! INDIEN U UW CONTACTGEGEVENS ACHTERLAAT VIA FUNDA, DAN WORDT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.

Modern afgewerkt, verrassend ruim 4-kamerappartement met 2 balkons en uitzicht op water en groen en achterliggende dijk en park.

Dit leuke en ruime 4-kamerappartement (voorheen 5) is rustig gelegen en heeft een centrale ligging met in de nabije omgeving winkelcentrum Crabbehof, Wielwijk en diverse uitvalswegen. Het appartement is gesitueerd op de vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex met afgesloten entree en liftinstallatie. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, nette badkamer en dichte keuken (2018). De badkamer en het toilet zijn in 2020 volledig vernieuwd. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en beschikt over 2 balkons, een woning breed balkon aan de voorzijde gelegen op het noorden en een balkon aan de achterzijde gelegen op het zuiden. Om het geheel compleet te maken beschikt de woning op de begane grond over een eigen berging.
Kenmerken:

Vraagprijs: Ä 175.000,- kosten koper
Type woning: 4-kamerappartement
Aantal kamers: 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
Inhoud woning: 284 m≥
Gebruiksoppervlakte: 89 m≤
Bouwjaar: 1963
Ligging: gelegen in de wijk Crabbehof
Parkeergelegenheid: openbaar
Verwarming: blokverwarming
Warm water: boiler (Daalderop 120 L)

Begane grond:

- afgesloten hal met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de appartementen, liftinstallatie en toegang tot de bergingen.

Indeling vierde verdieping:

- grote hal met vaste kast/meterkast, toegang naar de woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, toilet en badkamer;
- ruime woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer, spachtelputz als wandafwerking, inbouwkast, toegang tot het op het zuiden gelegen balkon aan de achterzijde en toegang tot slaapkamer 1;
- de keuken (2018) in lichte kleurstelling en voorzien diverse inbouwapparatuur, t.w.: 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en via deur toegang tot het woning brede balkon gelegen op het noorden;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer, glad gestuukte wandafwerking, 2 inbouwkasten, toegang tot het woning brede balkon en de woonkamer;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz als wandafwerking, aansluiting wasmachine, de hangplaats van de boiler (Daalderop 120L) en toegang tot het woning brede balkon;
- slaapkamer 3 gelegen aan achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en glad gestuukte wandafwerking;
- geheel betegeld toilet (2020) met hangend closet en een fonteintje met meubel;
- moderne, geheel betegelde badkamer (2020) met ligbad, wastafel met meubel en inbouwspots.

Algemeen:

- verwarming middels blokverwarming en warm water via boiler (Daalderop 120L);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren Ä 255,- per maand;
- voorschot stookkosten Ä 60,- per maand.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 1751, appartementsindex A19.
Oplevering:
- in overleg

Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM Aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
&8195;
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl