Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Octant 212 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  vanaf 1971 t/m 1980
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse F
Woonoppervlakte  :  90 m²
Inhoud  :  287 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Wat een geweldig afgewerkt appartement gelegen op de 12e verdieping van een geliefd appartementencomplex met heerlijk uitzicht!

Dit ruime appartement heeft een fijne woonkamer met een mooie open keuken (2016), mooie badkamer (2016), mooi toilet (2016), 2 grote slaapkamers, aparte wasruimte, 2 terrassen waarvan 1 zeer groot en een eigen berging op de begane grond van het appartementencomplex. De ligging in de wijk Sterrenburg is zeer gunstig t.o.v. van alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen.
Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om dit leuke appartement te komen bekijken!

Kenmerken:

vraagprijs: € 275.000,- kosten koper
type woning: appartement
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
inhoud woning: 287 m³
gebruiksoppervlakte: 90 m²
bouwjaar: 1973
terrassen: 1 terras op het oosten en 1 terras op het noorden
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: blokverwarming

Indeling 12e verdieping:

- entree in ruime hal met meterkast (2 hoofdschakelaars, 2 aardlekschakelaars + 10 groepen) en toegang naar alle ruimtes. Mooi PVC als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking;
- volledig betegeld toilet met hangend closet, een fonteintje en inbouwspots. Het toilet is in 2016 volledig vernieuwd;
- volledig betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel + meubel, medicijnkast, handdoekenkast en inbouwspots. De badkamer is in 2016 volledig vernieuwd;
- fijne, ruime woonkamer met mooie open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het terras met heerlijk uitzicht. Mooi PVC als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking. De muren zijn in 2021 geïsoleerd.
- mooie keuken in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w.: SMEG gasfornuis, RVS afzuigkap, losse koel-/vriescombinatie, vaatwasser, draaicarrousel, “Quooker” kraan en verder veel laden en kastruimte. De keuken is in 2016 volledig vernieuwd;
- slaapkamer 1 is voorzien van een mooie PVC vloer en spachtelputz als wandafwerking;
- slaapkamer 2 is eveneens voorzien van een mooie PVC vloer en spachtelputz als wandafwerking. Vanuit deze slaapkamer komt u op het 2e terras;
- aparte wasruimte met aansluiting wasmachine en droger;
- terras 1 is groot en gesitueerd aan de voorzijde van dit leuke appartement. Terras 2 is gesitueerd aan de zijkant van het appartement en bereikbaar vanuit slaapkamer 2.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1973;
- het gehele appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
- eigen berging (v.v. elektra);
- maandelijkse VvE bijdrage bedraagt ca. € 174,--;
- voorschot blokverwarming ca. € 100,-- per maand;
- het appartementencomplex beschikt over een lift.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 8898, appartementsindex A79.

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiële beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl