Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Octant 210 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1973
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inhoud  :  213 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Wat een geweldig afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de 11e verdieping van een geliefd appartementencomplex met heerlijk vrij uitzicht!

Wauw wat een gaaf, strak en geheel modern afgewerkt 2-kamerappartement! Het appartement is gelegen op de 11e verdieping van een geliefd appartementencomplex. Door de hoge ligging is er een heerlijk vrij uitzicht en het balkon is gunstig gelegen op het westen. De afgelopen jaren is dit appartement volledig vernieuwd en voorzien van glad gestuukte wandafwerkingen, een fraaie laminaatvloer en een moderne en luxe keuken- en badkamerinrichting. Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer, fraaie inloopkast, berging en luxe badkamer. Op de begane grond beschikt het appartement over een eigen berging. De ligging van het appartement in de wijk Sterrenburg is zeer gunstig t.o.v. van alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen. Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om bij dit leuke appartement te komen bekijken!

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 225.000,- kosten koper
type woning: appartement
aantal kamers: 2 kamers, waarvan 1 slaapkamers
inhoud woning: 213 m≥
gebruiksoppervlakte: 65 m≤
bouwjaar: 1973
balkon: westen
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: blokverwarming


Begane grond:

- verzorgde afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en deur naar de liften en bergingen.


Indeling 11e verdieping:

- entree met meterkast en toegang tot de woonkamer;
- fijne, ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer, glad gestuukte wanden en via deur toegang tot een tussenhal naar de overige vertrekken en een deur naar het balkon gelegen op het westen met heel fraai vrij uitzicht.
- moderne open keuken in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w.: inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, carrouselkast en verder veel laden en kastruimte;
- tussenhal met toegang tot de badkamer, slaapkamer, inloopkast en berging;
- fraaie inloopkast met inbouwspots en schuifdeuren;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer en glad gestuukte wanden;
- moderne en nette badkamer voorzien van geheel betegelde wanden, wastafel met meubel, hangend closet, douche en inbouwspots;
- berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1973;
- het appartement is vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing;
- energielabel C (geldig t/m 16-05-2028);
- eigen berging (v.v. elektra);
- maandelijkse VvE bijdrage bedraagt Ä 151,31;
- voorschot blokverwarming Ä 175,-- per maand;
- het appartementencomplex beschikt over een lift.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 8898, appartementsindex A77 + A128

Oplevering:

- in overleg/ kan snel

Diversen:
Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl