Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Neerpolderseweg 108A H42 Giessenburg

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  vrijstaande woning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1969
Wijk  :  Wijk04-Giessenburg
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  51 m²
Perceeloppervlakte  :  242 m²
Inhoud  :  165 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  tuin rondom 191 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Buitenkans! Wonen aan De Giessen? Op prachtige locatie gelegen (te renoveren) vrijstaande bungalow met aan 2 zijden gelegen aan het water op 242 m≤ eigen grond op recreatiepark De Bilderhof.

Bootje aanleggen en vanuit je eigen woning direct De Giessen op varen? Het kan! Deze vrijstaande bungalow is gelegen op het prachtige verzorgde recreactiepark De Bilderhof. Het park is inmiddels aangemerkt als buurtschap. Thans loopt de procedure om de recreatiebestemming om te zetten in permanente bewoning. De bungalow is prachtig gelegen en grenst zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde aan het water. De woning zelf is eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden, maar biedt vanwege de ligging op een perceel eigen grond van 242 m≤ diverse mogelijkheden! Let op: de financieringsmogelijkheden bij recreatiewoningen zijn beperkt en verhuur op dit park is niet toegestaan!


Kenmerken:

vraagprijs: Ä 245.000,- kosten koper
type woning: vrijstaande woning
aantal kamers: 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer
inhoud woning: 165 m≥
perceel oppervlakte: 242 m≤
gebruiksoppervlakte: 51 m≤
bouwjaar: 1969
isolatie: gedeeltelijk isolerende beglazing
tuin: tuin rondom
parkeren: openbaar parkeren bij de entree van het park

Begane grond:

- entree/ hal via de serre aan de achterzijde;
- woonkamer met open keuken en toegang tot slaapkamer;
- slaapkamer 1 met kasten gelegen aan de voorzijde;
- open keuken voorzien van eenvoudige, doch nette inrichting in hoekopstelling met gaskookplaat en vaatwasmachine. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer;
- badkamer voorzien van betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel, toilet en douchehoek.


Bijgebouw/ tuinhuis:

- tuinhuis/ eenvoudige houten berging.

Tuin:

- de tuin is rondom het chalet gelegen en beschikt over een overkapping, een tuinhuis en vlonders aan de rivier De Giessen. De hoofdtuin aan de zijkant is gunstig gelegen op het zonnige zuidwesten. Aan de achterzijde grenst de tuin aan het binnenwater en kan een sloep, of bootje worden aangelegd.


bijzonderheden:

- bouwjaar 1969;
- parkkosten per jaar Ä 1.750,- per jaar;
- bijdrage VvE ca. Ä 250,- per jaar;
- verhuur op het park is niet toegestaan.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Giessenburg, sectie G, nummer 1994 grootte 2 are 42 centiare (242 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg/ kan snel.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl