Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Nassauplantsoen 41 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1975
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inhoud  :  167 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Super leuk en gemoderniseerd 2-kamer(hoek)appartement met balkon en uitzicht op het Weizigtpark.

Dit ontzettend leuke 2-kamerappartement is gelegen op de 4e woonlaag van een complex met lift nabij Centraal Station en het Centrum van Dordrecht. Het appartement heeft een leuk, vrij uitzicht op het Weizigtpark aan de overzijde. Door dit park loop je in 5 minuten naar het Centraal Station Dordrecht. Het appartement is in 2011 geheel gemoderniseerd en voorzien van nieuwe keuken en badkamer en gladde wandafwerking en een lichte laminaatvloer. Daarnaast is het gehele appartement voorzien van isolerende beglazing. Verwarming middels blokverwarming.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 200.000,- kosten koper
type woning: appartement, portiekflat
aantal kamers: 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer
inhoud woning: 167 m≥
gebruiksoppervlakte: 50 m≤
gebouw gebonden buitenruimte: 6 m≤
bouwjaar: 1975
ligging: gelegen in de wijk Krispijn
isolatie: geheel voorzien van isolerende beglazing
balkon: gelegen op het noorden
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: blokverwarming

Begane grond:

- afgesloten entree met brievenbussentableau en intercominstallatie, trap naar de berging en liftinstallatie.

Appartement 3e verdieping:

- entree/ hal, meterkast (4 groepen), berging met aansluiting voor de wasmachine en hangplaats boiler (Inventum), garderobekast en toegang tot de woonkamer, keuken en badkamer;
- woonkamer voorzien van lichte laminaatvloer, veel lichtinval door extra zijramen en toegang tot het balkon met uitzicht over het Weizigtpark;
- dichte keuken voorzien van hoogglans witte inrichting met koelkast (met vriesvak), 4-pits gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasmachine;
- slaapkamer voorzien van lichte laminaatvloer. De slaapkamer is te bereiken vanuit de badkamer;
- badkamer voorzien van geheel betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel, inloopdouche en zwevend toilet.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1975;
- verwarming middels blokverwarming;
- warm water via boiler (Inventum huur Eneco);
- het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing;
- geheel gemoderniseerd in 2011;
- bijdrage VvE Ä 202,- per maand inclusief voorschot stookkosten.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie P, nummer 518, appartementsindex A21

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl