Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Mr. Kesperweg 58 Ridderkerk

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1957
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  68 m²
Inhoud  :  220 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Goed afgewerkt 3-kamer appartement met open keuken en ruime badkamer gelegen nabij het centrum van Ridderkerk!

Starters opgelet! Dit leuke appartement is gelegen op de 2e verdieping van een net appartementencomplex. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een nette en moderne badkamer die vernieuwd is in 2017.
De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing en kunststof kozijnen. De ligging van het appartement is zeer gunstig nabij de vele winkels, gezellige eetgelegenheden, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A15 en A16).

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 200.000,- kosten koper
type woning: appartement
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
inhoud woning: 220 m≥
gebruiksoppervlakte: 68 m≤
bouwjaar: 1957
ligging: nabij het centrum
isolatie: grotendeels voorzien van isolerende beglazing
balkons: 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde
parkeren: gratis parkeren in de straat
verwarming: cv-ketel (Remeha Tzerra 2017)

Begane grond:

- afgesloten entree/hal met intercominstallatie, brievenbussentableau, toegang tot de bergingen en trapopgang naar de appartementen.

Indeling tweede verdieping:

- entree in hal voorzien van plavuizen vloer, glad gestucte wandafwerking, inbouwspots, meterkast (6 groepen + 1 aardlekschakelaar), ruime vaste kast en toegang naar alle ruimtes;
- de ruime woonkamer is voorzien van laminaat (2020) als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking, sfeervolle houten schuifdeur en toegang tot het balkon aan de voorzijde;
- open keuken geplaatst in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, t.w.: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en verder veel laden en kasten.
- slaapkamer 1 is voorzien van laminaat (2020) als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking;
- slaapkamer 2 is voorzien van laminaat (2020) als vloerafwerking en spachtelputz als wandafwerking en biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde;
- ruim en volledig betegelde badkamer (2017) met ligbad, wastafel met meubel, kast met de opstelplaats van de cv-ketel (Remeha Tzerra 2017), deur naar het balkon aan de achterzijde en een aparte wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Berging:

- eigen berging in de onderbouw van het complex.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1957;
- vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. balkondeuren);
- badkamer in 2017 volledig vernieuwd;
- bijdrage VvE Ä 120,04 per maand;
- energieklasse D (geldig tot 11-12--2026);


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Ridderkerk, sectie A nummer 7208, A9.

Oplevering:

- half december 2023

Diversen:
Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl