Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Mina Kruseman-erf 122 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  hoekwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1989
Wijk  :  Wijk 11 Stadspolders
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  67 m²
Inpandige ruimte  :  7 m²
Perceeloppervlakte  :  204 m²
Inhoud  :  267 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  patio atrium 68 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Gelijkvloers wonen?! Keurig verzorgde hoek patiobungalow met 2 slaapkamers, berging en tuin op het zuidoosten.

Super leuke bungalow gelegen op mooie locatie nabij buitengebied aan de rand van de wijk Stadspolders. De woning verkeert in keurige onderhoudsconditie. Zo zijn recent de binnendeuren, de groepenkast en de cv-combiketel vernieuwd (2022) en is de bitumen dakbedekking vernieuwd in 2018. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en een open keuken en biedt middels een schuifpui toegang tot de royale tuin op het zuidoosten. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers, een badkamer met douche en een (fietsen) berging welke te bereiken is vanuit de tuin. De woning is gelegen op gunstige locatie in de wijk Stadspolders nabij winkels, bushalte, NS-station Stadspolders, scholen, een gezondheidscentrum, een bibliotheek en een Grand-Cafť. Tevens zijn er in de directe nabijheid vele sport- en recreatievoorzieningen en is de woning gunstig gelegen t.o.v. de N3, A16 en A15.


Kenmerken:

vraagprijs: Ä 315.000,- kosten koper
type woning: patiobungalow, hoekwoning
aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
perceel oppervlakte: 204 m≤
gebruiksoppervlakte: 67 m≤
overige inpandige ruimte: 7 m≤
bouwjaar: 1989
ligging: gelegen in de wijk Stadspolders
isolatie: geheel voorzien van isolerende beglazing
tuin: achtertuin gelegen op het zuidoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Remeha 2022)


Indeling begane grond:

- entree/ hal, meterkast (8 groepen + aardlekschakelaar), toilet en toegang tot alle vertrekken;
- via nieuwe glazen deur met zwarte roedeverdeling toegang tot de woonkamer voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming en aluminium schuifpui naar de achtertuin;
- open keuken voorzien van hoek opgestelde inrichting in lichte kleurstelling, elektrische kookplaat, oven, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van laminaatvloer;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en voorzien van laminaatvloer;
- badkamer voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden, wastafel met meubel en douche.


Tuin:

- sfeervolle achtertuin op het zuidoosten met sierbestrating, bloemborders en een zonnescherm. Vanuit de woonkamer is de (fietsen) berging te bereiken welke is voorzien van aansluiting voor de wasmachine en een deur naar de buitenzijde.

?
Algemeen:

- bouwjaar 1989;
- dakbedekking vernieuwd in 2018;
- gehele woning is voorzien van rolluiken (met uitzondering van de schuifpui);
- groepenkast vernieuwd in 2022;
- cv-combiketel vernieuwd in 2022 (Remeha);
- nieuwe binnendeuren;
- energielabelklasse C, geldig tot 05-12-2032.


Kadastrale aanduiding:
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 1825, groot 2 are 4 centiare (204 m≤) eigen grond.


Oplevering:
- In overleg.


Diversen:
Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
?
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl