Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Mauritsweg 38 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  eindwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1921
Wijk  :  Wijk 04 Nieuw-krispijn
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  186 m²
Perceeloppervlakte  :  136 m²
Inhoud  :  666 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  8
Tuin  :  achtertuin zuidoost 51 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Wat een ontzettend ruime woning met maar liefst 8 slaapkamers, gelegen aan de rand van de historische binnenstad van ons mooie Dordrecht en op loopafstand van het centraal station.

De Mauritsweg is ťťn van de geliefdere straten aan de rand van het centrum! Grote woonkamer, open keuken, 8 slaapkamers, badkamer, 2 toiletten, meerdere terrassen en een brede achtertuin op het zuidoosten. Deze heerlijke woning heeft maar liefst 186 m≤ woonoppervlakte en 666 m≥ inhoud. De ligging van de woning is uitstekend nabij het centrum, op loopafstand van het centraal station, scholen, winkels, horeca en diverse uitvalswegen, N3, A16 en A15.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 450.000,- kosten koper
type woning: eindwoning, eengezinswoning
aantal kamers: 9 kamers, waarvan 8 slaapkamers
inhoud woning: 666 m≥
perceel oppervlakte: 136 m≤
gebruiksoppervlakte: 186 m≤
bouwjaar: 1921
ligging: gelegen aan de rand van het centrum
isolatie: gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en vloerisolatie
tuin: zuidoosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Bosch, 2009)

Indeling begane grond:

- entree in ruime hal met nieuwe meterkast (1 hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars + 11 aardlekschakelaars, 4 jaar geleden vernieuwd), trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de hal van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer en keuken, toilet, trapkast en slaapkamer 8;
- gedeeltelijk betegeld toilet met staand closet;
- ruime woonkamer met open keuken, Frans grenen vloerafwerking, glad gestuukte wanden en plafond en openslaande deuren naar de achtertuin;
- grote keuken uit 2018, in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w.: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, close-in-boiler, apothekerskast en verder veel laden en kastruimte.

Indeling eerste verdieping:

- overloop met toegang tot 5 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning;
- slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- slaapkamer 4 is gelegen aan de achterzijde van de woning. In deze slaapkamer is de aansluiting wasmachine. Vanuit deze slaapkamer komt u op het balkon;
- slaapkamer 5 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- ruim, volledig betegelde badkamer met ligbad, separate douche, wastafel + meubel, vloerverwarming en een designradiator;
- gedeeltelijk betegeld toilet met 2e staand closet.

Tweede verdieping:

- voorzolder met toegang 2 slaapkamers en opstelplaats cv-ketel, dakraam, opbergruimte achter de schotten en opening naar kleine vliering;
- slaapkamer 6 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- slaapkamer 7 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer komt u op het dakterras.

Tuin:

- heerlijk brede achtertuin, gesitueerd op het zuidoosten en voorzien van een houten schuur met elektra, buitenkraan en een achterom.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1921;
- fundering is hersteld in 2000;
- voorzien van mooie paneeldeuren;
- vloerisolatie.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 5552, groot 1 are, 36 centiare (136 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg, oktober/november 2022.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl