Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Matthijs Balenstraat 10 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  bovenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1887
Wijk  :  Wijk 01 Binnenstad
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse F
Woonoppervlakte  :  114 m²
Inhoud  :  430 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen
Omschrijving:
Zr ruime 4-kamer bovenwoning middenin het historische centrum van ons mooie Dordrecht, gelegen op loopafstand van het NS-Station!

Deze ruime (ca. 114 m woonoppervlakte en ca. 430 m inhoud) bovenwoning is centraal gelegen met in de nabije omgeving de gezellige binnenstad van Dordrecht, leuke winkels, restaurants, NS-station, het prachtige Beverwijcksplein met haar fontein en diverse uitvalswegen (N3, A16 en A15). De woning heeft een heerlijke lichte sfeervolle woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en 2e toilet. Een woning die u absoluut gezien moet hebben!

Kenmerken:

vraagprijs: 350.000,- kosten koper
type woning: bovenwoning
aantal kamers: 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
inhoud woning: 430 m
gebruiksoppervlakte: 114 m
bouwjaar: ca. 1887
ligging: gelegen in het centrum
parkeergelegenheid: parkeervergunning, parkeergarage en betaald parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Remeha Avanta, 2003)

Begane grond:

- entree in hal met meterkast (4 groepen) en trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping:

- hal met toilet, 3 vaste kasten, toegang naar de diverse ruimtes en trapopgang naar de tweede verdieping. Laminaat als vloerafwerking en behang als wandafwerking;
- ruime woonkamer, voorzien van een laminaatvloer en behang als wandafwerking, glas-in-loodramen en schuifdeuren naar de grote slaapkamer 1. Deze slaapkamer kunt u uiteraard ook heel goed als woonkamer of eetkamer gebruiken;
- de keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie en verder laden en kastruimte;
- betegeld toilet met staand closet en een fonteintje.

Indeling tweede verdieping:

- ruime overloop met toegang naar 2 slaapkamers en badkamer. Tevens is hier de opstelplaats cv-ketel. De kasten op de overloop blijven achter;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, Velux dakraam en vaste kasten met schuifdeuren;
- slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer;
- betegelde badkamer met ligbad, wastafel + meubel en een 2e staand closet. In de badkamer is tevens de aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1887;
- fundering is rond ca. 1993 vernieuwd;
- energielabel F (24-01-2025);
- VvE is in oprichting. Maandelijkse bijdrage VvE zal 92,50 gaan bedragen;
- Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6967, appartementsindex 2.

Oplevering:

- in overleg.

Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen. Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financile beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl