Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Lagendijk 357 Ridderkerk

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  vrijstaande woning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1925
Wijk  :  Rijsoord
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  187 m²
Inpandige ruimte  :  36 m²
Perceeloppervlakte  :  702 m²
Inhoud  :  801 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  tuin rondom m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  op eigen terrein, openbaar parkeren
Omschrijving:
Grote vrijstaande dijkwoning gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 702 m≤ met grote achtertuin, grote garage en zeer royale parkeergelegenheid op eigen erf.

Deze rond 1925 gebouwde vrijstaande woning verkeert in nette onderhoudsconditie maar dient wel gemoderniseerd te worden. Naast de grote woonkamer en woonkeuken met openslaande deuren naar het terras op de begane grond heeft de woning 3 ruime slaapkamers op de verdiepingen, een zeer groot onderhuis en een grote kelder. De woning is gelegen op uitstekende locatie aan de karakteristieke Lagendijk, op loopafstand van het centrum van Ridderkerk. Verder uitstekend gelegen bij diverse uitvalswegen, A15 en A16.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 599.500,- kosten koper
type woning: vrijstaande woning met garage
aantal kamers: 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers
gebruiksoppervlakte: 187 m≤
overig inpandige ruimte: 36 m≤
inhoud woning: 801 m≥
perceel oppervlakte: 702 m≤
bouwjaar: 1925
ligging: vrijstaand
isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
tuin: tuin rondom, achtertuin gelegen op het oosten
parkeren: royaal parkeren op eigen terrein aan meerdere zijden
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Remeha Calenta, 2019)

Indeling begane grond:

- entree in royale hal met meterkast, slaapkamer, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken;
- ruime woonkamer met open haard;
- ruime woonkeuken, voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken komt u op het terras;
- betegeld toilet met staand closet en een fonteintje.

Indeling 1e verdieping:

- ruime overloop met vaste kastenwand en toegang tot 2 slaapkamers. In de slaapkamer is ook een vaste kastenwand en wastafel aanwezig;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterkant van de woning.

Onderhuis:

- groot onderhuis, bereikbaar via het centraal in de woning gelegen trappenhuis. In het onderhuis is er een toiletruimte, grote badkamer en een vrij in te delen ruimte aanwezig welke gebruikt kan worden als slaapkamer, hobbyruimte of werkruimte. Verder nog een grote kelder waar o.a. de opstelplaats cv-ketel is.

Tuinen:

- voor-, zij- en achtertuin. Een houten garage en veel ruimte om meerdere autoís te parkeren is bij deze woning ook aanwezig.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1925;
- energielabel G, geldig tot 10-05-2033;
- gedeeltelijk dubbel glas.

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Ridderkerk, sectie C, nummer 3886 en 6318, groot 7 are 02 centiare (702 m≤) eigen grond.

Oplevering:

- in overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen. Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl