Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Indus 41 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  eindwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1973
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  143 m²
Perceeloppervlakte  :  142 m²
Inhoud  :  496 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  achtertuin, voortuin oost 79 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Geliefd type, grote eindwoning met dakkapel en 5 slaapkamers volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Deze ruime eindwoning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Sterrenburg en heeft een heerlijk ruime voor- en achtertuin. Op de begane grond beschikt de woning over een half open keuken aan de voorzijde en een ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde met kunststof schuifpui naar de achtertuin gelegen op het oosten. Op de verdiepingen zijn totaal 5 slaapkamers, een kantoor en de badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een doucheruimte en zelfs een vaste trap naar de derde verdieping/zolder. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Vrijwel alle slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van een airco. De woning is gunstig gelegen nabij scholen, sportvelden, speelgelegenheden, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, A16 en N3 en overdekt winkelcentrum Sterrenburg.

Kenmerken:

vraagprijs: Ä 337.500,- kosten koper
type woning: eengezinswoning, eindwoning
aantal kamers: 6 kamers, waarvan 5 slaapkamers
inhoud woning: 496 m≥
perceel oppervlakte: 142 m≤
gebruiksoppervlakte: 143 m≤
bouwjaar: 1973
ligging: gelegen in de wijk Sterrenburg
isolatie: geheel dubbel glas en kunststof kozijnen
tuin: achtertuin gelegen op het oosten
parkeren: openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels huur cv-combiketel (Atag 2021)
kosten huurcontract Ä 30,- per maand.

Indeling begane grond:

- entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer;
- deels betegeld toilet met staand closet en fonteintje;
- lichte en ruime woonkamer voorzien van zeil als vloerafwerking, behang wandafwerking, trapkast en kunststof schuifpui naar de achtertuin;
- in hoekopstelling geplaatste half open keuken, voorzien van een inductiekookplaat (2022), afzuigkap, losse koel-/vriescombinatie, vaatwasser en verder veel laden en kastruimte.

Indeling eerste verdieping:

- overloop, toegang tot 3 slaapkamers, een kantoorruimte, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping;
- slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, behang als wandafwerking en een airco;
- slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, behang als wandafwerking, airco en een kunststof Velux dakraam;
- slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, behang als wandafwerking en een airco;
- kantoorruimte gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en een airco;
- de moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, 2 wastafels met meubel, hangend closet, designradiator en inbouwspots.

Indeling tweede verdieping:

- overloop met toegang tot slaapkamer 4 en technische ruimte/berging;
- aan de voorzijde gelegen technische ruimte met hangplaats cv-combiketel Atag (2021, huur);
- zeer ruime 4e slaapkamer met dakkapel, laminaatvloer, behang als wandafwerking, toegang tot open doucheruimte met wastafel en douche, airco en vaste trap naar de derde verdieping/zolder.


Indeling derde verdieping:

- Bergzolder/ slaapkamer 5 met Velux dakraam (hout), laminaat als vloerafwerking en inbouwkasten.

Tuinen:

- de achtertuin is gunstig gelegen op het oosten en voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm, stenen berging, buitenkraan en een achterom;
- de ruime voortuin is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating en beplanting;

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1973;
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- gevelbekleding is afgewerkt met Keraliet;
- vrijwel alle slaapkamers en woonkamer voorzien van airco;
- cv-combiketel Atag 2021 (huur, kosten huurcontract Ä 30,- per maand);
- energielabel C, geldig tot 28-06-2032.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 2283, groot 1 are 42 centiare (142 m≤) eigen grond.


Oplevering:

- Ca. begin april 2023.Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl