Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

Jan Valsterweg 12
3315 LG Dordrecht
078-7440182
info@advema.nl

Essenburg 91 DORDRECHT

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  per 1-7-2018
Bouwjaar  :  1980
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  118 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  202 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  tochtportaal, hal, balkon
Omschrijving:
Wat een leuk en goed afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping van een geliefd appartementencomplex hebben we weer voor u in de verkoop.

Het appartement heeft een fijne woonkamer met fraaie open keuken, mooie badkamer, ruime slaapkamer, een balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het appartementencomplex. De ligging in de wijk Sterrenburg is zeer gunstig t.o.v. van alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen.
Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om dit leuke appartement te komen bekijken!

Kenmerken

Vraagprijs: Ä 129.500,- kosten koper
Type woning: appartement
Aantal kamers: 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer
Inhoud woning: 202 m≥
Gebruiksoppervlakte: 60 m≤
Bouwjaar: 1980
Ligging: gelegen in de wijk Sterrenburg
Balkon: gelegen op het oosten
Parkeergelegenheid: eigen parkeerplaats en openbaar parkeren
Verwarming: cv-combiketel (Ferroli)

Indeling 2e verdieping:

Entree in hal met garderoberuimte en trapopgang naar de woonverdieping. Op de woonverdieping aangekomen komt u in een ruime hal meterkast (5 groepen), bergkast waar tevens de aansluiting wasmachine en opstelplaats cv-ketel is, badkamer en deur naar de woonkamer. Mooi laminaat als vloerafwerking en behang als wandafwerking.

Badkamer:

Mooie, volledig betegelde badkamer met ruime douche, wastafel + meubel en medicijnkast, hangend closet en een designradiator. De badkamer is ca. 1,5 jaar geleden volledig vernieuwd.

Woonkamer:

Fijne woonkamer met open keuken, deur naar de slaapkamer en vanuit de woonkamer komt u op het balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement. Mooi laminaat als vloerafwerking en glasvezelbehang als wandafwerking. In de woonkamer heeft u tevens een elektrisch bedienbaar rolluik.

Keuken:

Luxe open keuken in L-opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur, t.w.: 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, Quooker en verder veel laden en kastruimte. De keuken is ca. 3 jaar geleden volledig vernieuwd.

Slaapkamer:

Ruime slaapkamer v.v. een mooie laminaatvloer en glasvezelbehang als wandafwerking. Ook in de slaapkamer heeft u een elektrisch bedienbaar rolluik.

Balkon:

Vanuit de woonkamer komt u op het balkon.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1980
- het gehele appartement is v.v. dubbel glas
- bij het appartement zit een eigen parkeerplaats en aparte berging (v.v. elektra)
- goed afwerkingsniveau
- maandelijkse VvE bijdrage bedraagt ca. Ä 118,--
- het appartementencomplex beschikt over een lift

Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 4377, appartementsindex A41.

Oplevering:

- Vanaf 01-07-2018

Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen. Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom
In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie / waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld.

Afmetingen
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Jan Valsterweg 12, 3315 LG Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: info@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl