Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

Jan Valsterweg 12
3315 LG Dordrecht
078-7440182
info@advema.nl

Dirk van der Kooijweg 26 ROTTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2003
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  108 p/mnd
Woonoppervlakte  :  81 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  245 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, loggia, wasruimte
Omschrijving:
Luxe 3-kamer hoek-appartement in de wijk Nieuw Terbregge met loggia, berging en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.

Dit fraaie appartement is gelegen op de 2e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met liftinstallatie en afgesloten entree. Het appartement verkeert in perfecte staat van onderhoud en is geheel in lichte en moderne kleurstellingen afgewerkt. Het appartement is verder voorzien van een moderne keuken Ėen badkamerinrichting, 2 slaapkamers en een wasruimte. Aan de voorzijde bevindt zich het inpandige balkon met veel privacy wat het geheel compleet maakt. Gunstige ligging nabij winkels en uitvalswegen in stadsdeel Hillegersberg - Schiebroek en tevens uitstekende aansluitingen op diverse uitvalswegen (A16 en A20).


Kenmerken

Vraagprijs: Ä 235.000,- kosten koper
Type woning: appartement
Aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamer
Inhoud woning: 245 m≥
Gebruiksoppervlakte: 81 m≤
Bouwjaar: 2003
Ligging: gelegen in de wijk Nieuw Terbregge
Balkon: loggia (inpandige balkon)
Parkeergelegenheid: eigen parkeerplaats (nummer 16) en openbaar
Verwarming: verwarming middels cv-combiketel
(Nefit, 2013)


Indeling begane grond;

- afgesloten entree met bellenplateau, hal met trapopgangen, liftinstallatie en toegang tot de bergingen en het achter het complex gelegen afgesloten parkeerterrein met eigen parkeerplaats.


Indeling 2e verdieping;

- entree, hal voorzien van meterkast (7 groepen + aardlekschakelaar), toegang tot het toilet, de slaapkamers, separate wasruimte, de badkamer en de woonkamer met open keuken;
- zwevend toilet voorzien van deels betegelde wanden en fontein;
- slaapkamer 1 is gesitueerd aan de achterzijde van de woning;
- slaapkamer 2 is gesitueerd aan de zijkant van de woning;
- wasruimte/bergruimte is voorzien van aansluiting voor de wasmachine/droger, hangplaats cv-combiketel (Nefit, 2013) en de warmte-terugwin installatie (Agpo HR Optifor, 2003);
- moderne geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling voorzien van dubbele wastafel en douche;
- ruime woonkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning voorzien van laminaatvloer, gladde stucewerk wanden, inbouwspots en toegang tot het inpandige balkon;
- open hoekkeuken in lichte kleurstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: 4-pits keramische kookplaat, oven, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en afzuigkap.


Bijzonderheden;

- eigen parkeerplaats (nummer 16) op afgesloten terrein;
- erfpachtcanon is afgekocht t/m 2052;
- duurzaam gebouwd/ voorzien van optimale isolatievoorzieningen;
- woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- meetrapport aanwezig;
- bijdrage Vereniging van Eigenaars Ä 118,01 per maand.


Kadastrale aanduiding;
Gemeente Hillegersberg, sectie I, nummer 1294, appartementsindex A16.

Oplevering;
In overleg.


Diversen;

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen. Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Waarborgsom
In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie / waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld.

Afmetingen
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Jan Valsterweg 12, 3315 LG Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: info@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl