Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Almstein 45 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  geschakelde woning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1989
Wijk  :  Wijk 09 Sterrenburg
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  163 m²
Inpandige ruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  244 m²
Inhoud  :  652 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  achtertuin, voortuin west 150 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  op eigen terrein, openbaar parkeren
Omschrijving:
Op geliefde locatie in Sterrenburg gelegen, grote, geschakelde woning met inpandige garage, parkeren op eigen erf en achtertuin op het westen.

In de mooie, groene Almstein is deze traditioneel gebouwde, grote woning gelegen. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 163 m≤ en is gelegen op een perceel eigen grond van 244 m≤. Met deze grootte zowel binnen als buiten de woning biedt de woning zeer veel mogelijkheden! De woning beschikt over een grote woonkamer met serre, een schuifpui en openslaande deuren naar de achtertuin en een natuurstenen vloer met vloerverwarming en daarnaast een grote inpandige garage op de begane grond. Op de 1e en 2e verdieping zijn 4 grote slaapkamers aanwezig. De woning is traditioneel gebouwd en goed onderhouden, maar dient op diverse punten gemoderniseerd te worden. Verder is de woning gelegen op een mooie locatie nabij diverse winkels, winkelcentrum Sterrenbrug, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, het groene buitengebied van Dordrecht en diverse uitvalswegen N3 en A16.

Kenmerken:
vraagprijs: Ä 525.000,- kosten koper
type woning: tussenwoning
aantal kamers: 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers
inhoud woning: 652 m≥
perceel oppervlakte: 244 m≤
gebruiksoppervlakte: 163 m≤
overige inpandige ruimte: 22 m≤
bouwjaar: omstreeks 1989
ligging tuin: achtertuin gelegen op het westen
isolatie: geheel voorzien van isolerende beglazing
parkeren: openbaar parkeren en op eigen erf
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Vaillant HR 2009)

Begane grond:
- entree, meterkast, toilet, schuifkasten, toegang tot de inpandige garage en trapopgang naar de 1e verdieping;
- woonkamer voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming, eetgedeelte/ serre en openslaande deuren en schuifpui naar de achtertuin;
- dichte keuken gelegen aan de voorzijde voorzien van U-opgestelde inrichting in donkere houten kleurstelling. Aan de keukenzijde is de woning voorzien van een rolluik.

Eerste verdieping:
- overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet;
- slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde voorzien van rolluiken en isolerende beglazing;
- slaapkamer 2 met vide en Velux dakraam en toegang tot het balkon aan de achterzijde;
- slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde;
- badkamer voorzien van geheel betegelde vloer en wanden, wastafel met meubel, ligbad en douche.

Tweede verdieping:
- grote 2e verdieping met mooie slaapkamer 4 voorzien van dakkapel aan de achterzijde, bergruimte en hangplaats cv-combiketel (Vaillant HR 2009).

Tuin:
- voortuin met parkeren op eigen erf en ruime achtertuin op het westen met 2 terrassen, sierbestrating en bloemborders.


Algemeen:
- bouwjaar ca. 1989;
- geheel voorzien van isolerende beglazing;
- energielabel C (geldig t/m 03-05-2033).


Kadastrale aanduiding:
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 6352, groot 2 a 44 centiare (244 m≤) eigen grond.


Oplevering:
In overleg.


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.

Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Bij onze partner Advema FinanciŽle Dienstverlening kunt u ook terecht voor een vrijblijvend hypotheekadvies.
Advema Makelaardij & FinanciŽle Dienstverlening (078) 7440182.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl