Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Abraham Kuyperweg 20 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  portiekflat
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1967
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  73 m²
Inhoud  :  232 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
DE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING ZIJN HELAAS AL BEZET! ALS TIP ADVISEREN WIJ ONZE SOCIAL MEDIA TE VOLGEN, ZODAT U SNEL OP DE HOOGTE BENT VAN ONS NIEUW AANBOD. INDIEN U UW CONTACTGEGEVENS ACHTERLAAT VIA FUNDA, DAN WORDT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.

Starters opgelet! Royaal 3-(voorheen 4) kamerappartement gelegen op de tweede verdieping met 2 balkons en 2 ruime bergingen.

Dit nette en ruime 3- kamerappartement is centraal gelegen met in de nabije omgeving winkelcentra Crabbehof en Sterrenburg, NS-station Dordrecht Zuid en uitvalswegen. Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping van een verzorgd appartementencomplex met afgesloten entree in de wijk Crabbehof. Het appartement is volledig voorzien van isolerende beglazing, deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer, half open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, 2 balkons (voor- en achterzijde) en 2 bergingen (1 op de begane grond en 1 op de zolderverdieping). Verwarming middels cv-combiketel (Agpo Ferroli 2009).


Kenmerken:

Vraagprijs: Ä 175.000,- kosten koper
Type woning: appartement
Aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
Inhoud woning: 232 m≥
Gebruiksoppervlakte: 73 m≤
Bouwjaar: 1967
Ligging: gelegen in de wijk Crabbehof
Parkeergelegenheid: openbaar parkeren
Verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Agpo Ferroli 2009)


Begane grond:

- afgesloten hal met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de appartementen en de bergingen.


Indeling tweede verdieping:

- grote hal met meterkast (1 aardlekschakelaar + 3 groepen), bergkast, toilet, badkamer en toegang tot woonkamer en 2 slaapkamers;
- grote woonkamer (samengevoegd met voormalige slaapkamer) voorzien van houten vloer, spachtelputz wandafwerking, toegang tot het balkon aan de voorzijde en achterzijde en toegang tot de half open keuken;
- half open keuken met wand opgestelde inrichting voorzien van 5-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, aansluiting wasmachine, voorraadkast en verder veel kastruimte en toegang tot het balkon gelegen aan de achterzijde;
- slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde voorzien van vloerbedekking en glasvliesbehang als wandafwerking;
- slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde voorzien van een laminaatvloer, glasvliesbehang als wandafwerking en een vaste kast met de hangplaats cv-combiketel Agpo Ferroli (2009);
- badkamer voorzien van volledig betegelde wanden, ligbad en fonteintje;
- toilet voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden en staand closet.


Algemeen:

- bouwjaar ca. 1967;
- verwarming en warmwatervoorziening middels cv-combiketel (Agpo Ferroli 2009);
- 2 ruime eigen bergingen (begane grond + zolder);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren ca. Ä 116,- per maand.


Kadastrale aanduiding:
Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 2475, appartementsindex A11.

Oplevering:
in overleg.

Diversen:
Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl