Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

info@advema.nl
Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078-7440182
makelaardij@advema.nl

Abeelstraat 71 Dordrecht

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  twee onder een kapwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Wijk 10 Dubbeldam
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  232 m²
Inpandige ruimte  :  34 m²
Perceeloppervlakte  :  413 m²
Inhoud  :  785 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  achtertuin, voortuin zuid 295 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAAdvema
Overig parkeren  :  op eigen terrein, openbaar parkeren
Omschrijving:
Prachtige 2-onder-1 kapwoning met garage, fraaie uitbouw, 6 slaapkamers, dakkapel, grote kelder en diepe achtertuin op het zuiden grenzend aan waterpartij met veel groen en uitzicht op poldergebied.

Dit geliefde type 2-onder-1 kapwoning is gelegen op 413 m≤ eigen grond aan de rand van de zeer gewilde wijk Middenhoeve (Dubbeldam) op een prachtige locatie met diepe achtertuin op het zuiden, grenzend aan waterpartij met veel groen en uitzicht op het poldergebied vanuit de slaapkamers aan de achterzijde. Deze woning biedt alles! Bij binnenkomst in de woning is er een trap naar de grote kelder. Daarnaast is de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd met een onder architectuur ontworpen aanbouw en beschikt de woning door een dakkapel aan de voorzijde op de 2e verdieping over 6 (!) slaapkamers. De garage en ruime parkeergelegenheid op eigen erf maken het geheel compleet.
De ligging is fantastisch: aan de rand van Dubbeldam en de Nieuwe Dordtse Biesbosch, op loop- en fietsafstand van scholen, winkelcentrum het Damplein en diverse voorzieningen zoals ziekenhuis, sportaccommodaties.

Kenmerken:
vraagprijs: Ä 825.000,- kosten koper
type woning: 2-onder-1 kapwoning met garage
aantal kamers: 7 kamers, waarvan 6 slaapkamers
inhoud woning: 785 m≥
perceel oppervlakte: 413 m≤
gebruiksoppervlakte: 216 m≤ (exclusief kelder!)
bouwjaar: 1974
ligging tuin: zuiden
isolatie: gedeeltelijk isolerende beglazing
parkeren: parkeren op eigen erf en openbaar parkeren
verwarming: verwarming middels cv-combiketel (Intergas 2009)

Begane grond:

- entree/hal, meterkast (12 groepen), toilet, garderobekast, trap naar de kelder en trapopgang naar de 1e verdieping;
- volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje;
- grote kelderruimte (ca. 17 m≤) voorzien van elektra en bergkast;
- woonkamer voorzien van eikenhouten vloer met vloerverwarming, fraaie aanbouw met lichtstraat en elektrische zonneschermen aan de achterzijde, inbouwspots, open haard, schuifpui en deur naar de achtertuin;
- half open keuken (Bulthaup) aan de voorzijde van de woning met U-opgestelde witte keukeninrichting met keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, close-in-boiler en veel kasten en pannenlades. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en vloerverwarming.

Eerste verdieping:

- grote overloop met inloop/ bergkast, trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer;
- slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde voorzien van elektrisch zonnescherm;
- slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde voorzien van deur en elektrisch zonnescherm;
- slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde voorzien van vaste kasten;
- royale badkamer voorzien van volledig betegelde wanden, dubbele wastafel met meubel, zwevend closet, douche, ligbad, design radiator en inbouwspots.

Tweede verdieping:

- grote overloop met bergruimte, opstelplaats voor de wasmachine en droger, kastruimte met hangplaats cv-combiketel (Intergas 2009) en luik naar bergvliering;
- slaapkamer 4 gelegen aan de achterzijde voorzien van vaste wastafel;
- slaapkamer 5 gelegen aan de achterzijde voorzien van vaste wastafel;
- slaapkamer 6 gelegen aan de voorzijde voorzien van dakkapel en isolerende beglazing.

Tuin:

- voortuin en zeer diepe achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden, beschikt over meerdere terrassen, gazons, bloemborders en vlonder aan het water aan de achterzijde. De achtertuin biedt toegang tot de garage, maar beschikt ook over een houten berging met elektra.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1974;
- energielabel D, geldig tot 29-07-2032;
- vloerverwarming over gehele begane grond;
- gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
- aanbouw woonkamer uitgevoerd in 2012 door Krijgsman Bouw;
- buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019;
- woning beschikt over een zogenaamde Kwaaitaal begane grondvloer, gerepareerd in 2004;
- achterzijde van de woning gedeeltelijk voorzien van elektrische zonwering met afstandsbediening;
- bitumen dakbedekking van dakkapel vernieuwd in 2020;
- bitumen dakbedekking van garage vernieuwd in 2022.


Kadastrale aanduiding:

- Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 2845, groot 3 are 01 centiare (301 m≤) eigen grond.
- Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 2957, groot 0 are 28 centiare (28 m≤) eigen grond.
- Gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 3063, groot 0 are 84 centiare (84 m≤) eigen grond.


Oplevering:

- in overleg (1e kwartaal 2023).


Diversen:

Advema NVM Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u interesse heeft in deze woning is het raadzaam uw eigen onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Er komt heel wat kijken bij het aankopen van een woning en het nemen van tal van financiŽle beslissingen.


Waarborgsom:

In onze koopovereenkomsten wordt een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom door koper gesteld ter zekerheid na finaal akkoord hypotheek, 1 week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden financiering.


Afmetingen:

De vermelde afmetingen/oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580.
De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Amstelwijckweg 15, 3316 BB Dordrecht
Telefoon: 078-7440182
E-mail: makelaardij@advema.nl
Internet: https://www.advema.nl