Biezelingseweg 2b

4421 KN Kapelle

0113 - 311815

Jan Valsterweg 12
3315 LG Dordrecht
078-7440182
info@advema.nl

Makelaardij

Welkom bij Advema Makelaardij.

Er is ťťn belang en dat is uw belang.

De aankoop van een nieuwe woning, vaak in combinatie met de verkoop van uw huidige woning, brengt de nodige onzekerheid met zich mee. Advema Makelaardij neemt die onzekerheid graag en op professionele wijze uit handen. De manier waarop wij u adviseren is nieuw, vooruitstrevend en vanaf het eerste moment transparant. U weet op elk gewenst moment precies waar u aan toe bent. Advema Makelaardij werkt als onafhankelijk dienstverlener toekomstgericht, compleet en uitsluitend in uw belang.

De spil van Advema Makelaardij is Rianne Korteweg, NVM Makelaar en Register Makelaar Taxateur. Met haar jarenlange ervaring in het makelaarsvak, is zij bij uitstek de makelaar en taxateur die u kan adviseren bij de aankoop en verkoop van uw (nieuwe) huis, of bij de taxatie van uw woning. In de persoon van Rianne Korteweg heeft Advema Makelaardij jarenlange kennis in huis van de regionale woningmarkt in de Drechtsteden.

Uw woning is waarschijnlijk toch wel de meest omvangrijke aankoop die u in uw leven doet. De hypotheek die daarbij hoort, neemt een groot gedeelte van uw maandelijkse kosten in beslag. Het is dan ook van groot belang om inzicht en duidelijkheid te krijgen in uw financiŽle situatie. Dat gaat veel verder dan alleen uw hypotheek. Ook hierin kan Advema Makelaardij u van dienst zijn. Advema Makelaardij maakt namelijk deel uit van Advema FinanciŽle Dienstverlening. Daarmee heeft u toegang tot het verkrijgen van een volledig advies op financieel gebied. Advema biedt u de mogelijkheid om al uw financiŽle zaken onder 1 dak te regelen. En dat alles vanuit slechts ťťn oogpunt: uw belang.

Neemt u vrijblijvend contact op voor een duidelijk en eerlijk advies en maak kennis met Advema makelaardij.